Zalaegerszegen harcolhatjuk ki a bentmaradást

Vasárnap 18:00-kor kerül megrendezésre az NB II-es bajnokság zárófordulója, ahol minden eldől.

Érdekesen alakul a feljutásért zajló csata is, amely most már csak párharccá szűkült, ráadásul a 2. és 3. helyezett csapatok egymással mérkőznek a hétvégén, ahol győzelme és döntetlen eredmény esetén feljut a Balmazújváros, míg vendégsiker esetén a Kisvárda.

Számunkra ennél sokkal izgalmasabb azonban az alsóházi versengés, ahol még 3 csapat nem érezheti magát biztonságban.

Valamivel kedvezőbb a helyzete a Csákvárnak, akik Siófokon egy döntetlennel is bebiztosíthatják NB II-es tagságukat, azonban vereségük és eközben kozármislenyi és ceglédi győzelem esetén még kieshetnének.

Az igazán nagy csata a HR-Rent Kozármisleny és a Cegléd csapatai között folyik, ahol jelenleg több győzelmünknek köszönhetően mi állunk előrébb.

A feladatunk “egyszerű”, ugyanannyi vagy több pontot kell szereznünk Zalaegerszegen, mint a Ceglédnek hazai környezetben (Albertirsán) a Sopron ellen.

2017_Csapat_525

A ZTE jelenleg a bajnoki táblázat 7. helyén áll, tehát egy jó csapatról beszélünk, amelyelőrébb már nem léphet, viszont 2 üldöző is megelőzheti még (Dorog és Mosonmagyaróvár), így van számukra tét, ha nem is olyan életbevágóan nagy.

Hasonló a Sopron helyzete is, akik jelenleg 12. helyezettek, de sikerük esetén szerencsés esetben akár a 8. helyre is előreléphetnének, ami azért komoly előrelépési lehetőség és a helyezések pénzbeli premizálásának okán, a klubjuk sokat kereshet esetleges győzelmükkel!

Következik tehát a mindent eldöntő utolsó felvonás, ahol bizony komoly izgalmak várnak az érintett csapatokra.

Helyzetünk nem könnyű, de mégis kedvezőbb abból a szempontból, hogy saját kezünkben van a sorsunk, ha győzni tudunk, akkor minden más eredménytől függetlenül sikerül bentmaradni az NB II-ben.

Így nem is lehet más a célunk, mint a győzelem, de azért majd mérkőzés közben is észnél kell lenni, nyilván minden csapat figyelni fogja riválisa eredményeit.

Mindent bele srácok! Ezt a meccset valahogy meg kell nyerni!!

Hajrá Kozármisleny!

 

4 hozzászólás

 1. István szerint:

  Kölnből is szurkolok a csapatnak, hiszem hogy jővöre is a másodosztály tagjai maradunk!
  Hajrá Misleny, hajrá TELEKOM VESZPRÉM!!!

 2. MISLENY FAN szerint:

  VELETEK LESZÜNK, GYŐZNI FOGUNK !

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Puskás Jőzsef szerint:

  Hairá Misleny! Gyerünk Srácok, nyerjetek, ės maradjatok Elit Csapat. Hajrá Misleny! Hajŕá Misleny!

 4. elfogulatlan szerint:

  Megyei rangado Misleny vs Pécs

Szólj hozzá a bejegyzéshez!