Wittrédi góljával arattunk győzelmet a fővárosban

ESMTK – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Budapest, 100 néző

Vezette: Görög M. (Hima A., Bertalan D.)

ESMTK: Bonica – Lázár, Túri, Nemes, Müllerlei – Mag, Boda, Bányai (Kocsis 79.), Murinai – Németh Z. (Péter-Szabó 74.), Kiss D.

Vezetőedző: Turi Zoltán

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Fenyvesi 87.), Wittrédi (Lauer 70.), Nagy K. – Gránicz (Beke 59.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerző: Wittrédi a 67. percben.

Sárga lap: Boda 63., Bányai 69. illetve Wittrédi 16., Beke 88., Fenyvesi 90., Lauer 92. percben.

A 12. percben mislenyi labdavesztés után Németh Z. vitte el a labdát, majd a korábban Kozármislenyben NB II-es csapatunkban szereplő Boda elé passzolt, aki a 16-os környékéről lövésre vállalkozott, de Helesfay lábbal hárított.

A 21. percben Nagy K. indította Kirchnert a jobb szélen, aki meghúzta, majd középre passzolt, de a középen érkező Lantos szabálytalankodott védőjével szemben, így kifele ítélt szabadrúgást a játékvezető.

A 24. percben szögletet végeztünk el, amely után a kipattanót Gránicz rosszul találta el, de a labda Fellai elé került és közelről a kapuba talpalta a labdát, de a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot.

A 28. percben Boda forgolódott a 16-os közelében, majd Murinaihoz passzolt, aki 15 méterről előtte a labdát, de Helesfay ismételten lábbal védett.

A 31. percben Boda a balösszekötő helyéről kapott keresztlabdát, majd a 16-oson belülről lőtt, a labda alig ment mellé.

A 33. percben Kirchner passzolt Wittrédi elé, majd 20 méterről ellőtte a labdát ami a hálóban landolt, de közben a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt.

A 38. percben Wittrédi kapott labdát a bal oldalon, majd 2 védőt is kicselezve bal lábbal lőtt, a kapu előtt egy védő beleért, így szögletre pattant a labda.

A 44. percben szép kozármislenyi támadást láthattunk. Kovács T. passzolt Kirchnerhez, majd tőle Nagy K. kapta a labdát, támadónk a 16-oson belül nagy helyzetben lövésre vállalkozott, de Bonica szögletre mentett.

A találkozó elején a házigazdák agresszivitásukkal és lehetőségeikkel meglepték a Kozármislenyt, de az idő múltával egyre inkább együttesünk kezdett dominálni.

Az 52. percben Nagy K. a bal szélről befele cselezett, kétszer is megtolta a labdát, majd 25 méterről kapu fölé lőtt.

A 62. percben Nagy E. indította Bekét, ő tolt rajta egyet, majd 12 méterről lőtt, de a labda az egyik védőről szögletre pattant.

A 64. percben Wittrédi balról befele cselezte magát, érkezett Bonica kapus akit kicselezett, majd közben visszaért egy védő és őt is becsapta, de eközben teljesen átkeveredett a jobb oldalra és végül Kirchnerbe vezette a labdát, majd a védők felszabadítottak.

A 67. percben Nagy Krisztiántól kapta a labdát Wittrédi a kaputól 20 méterre, háttal állva mellel átvette, majd saját feje felett átemelve a labdát megindult a kapura és 12 méterről a kapus felett a hálóba emelt. 0-1. Szépségdíjas találat volt!

A 77. percben Boda kapott egy keresztlabdát, a 16-os sarkáról leadott erőteljes lövése 2 méterrel kapu fölé szállt.

A 82. percben Kocsis bal oldalon kapott átadás, jobb lábára vette vissza, majd beadására középen érkezett Lauer és vetődve 5 méterről, jobb lábbal beleért a labdába, ami alig ment kapu mellé.

A 84. percben Kocsis észrevette, hogy a hazai hálóőr kapuját elhagyva kint áll ezért egy szabadrúgást a félpályáról azonnal kapura rúgott, de a kapus visszaért és szögletre mentett.

A 90. percben Beke szerzett labdát a jobb szélen, befelé cselezett, majd bal lábbal a rövid alsó sarkot célozta meg, de a játékszer kapu mellé ment.

A találkozó elején aktívabbak voltak a hazaiak, de aztán átvettük az irányítást és végül Wittrédi góljával megérdemelten hoztuk el a 3 bajnoki pontot.

Németh Zsolt: Nem úgy kezdtük a találkozót, ahogy szerettünk volna, de a második félidőre rendeztük a sorokat és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Ez volt a célunk, hiszen tudtuk, hogy a SZEOL botlott tegnap, így győzelmünkkel 6 pontra nőtt az előnyünk. A 2. félidőben sokat tettünk a sikerért, amiért gratulálok játékosaimnak. Győzelmünket a stábunk tagjának, Kovács Zoltánnak ajánljuk, ezzel kívánunk neki boldog születésnapot.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gratula srácok!

    Ez az eredmény szerdán is jó lenne, de a lényeg hogy örizzük meg a veretlenségünket.
     
    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!