Wittrédi Dávid újra Kozármislenyben

A 28 éves Wittrédi Dávid korábban 69 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt szerzett.

Ezen kívül 97 másodosztályú találkozót is játszott, ahol 24-szer volt eredményes.

Dávid a 2011/2012-es szezonban az ősz utolsó mérkőzéseitől kezdve a bajnokság végéig már szerepelt az NB II-es Kozármislenyben, akkor egy kimondottan sikeres időszakot zárt, 16 NB II-es bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett, komoly érdemeket szerzett a Kozármisleny ezüstérmes helyezésében.

Ezt követően visszatért Pécsre, ahol egy remek szezont produkált a legmagasabb osztályban és 29 összecsapáson 6 alkalommal volt eredményes.

Wittrédi Dávid a tavalyi évben Pécsről szerződött Debrecenbe, ahol nem kapott annyi játéklehetőséget, mint szerette volna, így a bajnokság vége előtt közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az azóta eltelt időszakban többször edzett már csapatunkkal és miután világossá vált, hogy együttesünk melyik osztályban indul, megszületett az egyezség a Kozármisleny FC részéről Feleki Attila és a játékos között!

Sok sikert kívánunk Vitya!

Reméljük a múltkorihoz hasonló sikeres időszak vár rád mint 3 éve és mindkét fél hasonlóképp profitálni tud a közös munkából!

Vitya korábbi szépségdíjas góljaiból egy rövid összefoglalót tartalmazó videó:

Hajrá Vitya!

Hajrá Kozármisleny!

3 hozzászólás

 1. Szuker szerint:

  Hajra Vitya!!

 2. mislenyfan szerint:

  Üdv Vitya újra Mislenyben!

  A gólerős csatár már meg is van, alakul a csapat. Remélem ez a rövid idő elég lesz egy ütöképes csapatot összegyúrni. Márton Gabinak egyszer már sikerült, Köcsi most rajtad a sor.
  Srácok harcoljatok “Egymásért és Kozármislenyért” , csak így lehettek bajnokok!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Mnéni szerint:

  Alakul, alakul a csapat.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!