Visszatér a sikeres edzőpáros

Ismét a Németh Zsolt – Kovács Zoltán edzőpáros irányítja a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatát.

Az összeszokott edzőpáros 2,5 évig vezette közösen a Kozármisleny együttesét ez idő alatt egyszer második egyszer pedig első helyen végzett a csapat az NB III-ban, illetve az ő irányításuk mellett zajlott az előző évi NB II-es őszi szezonunk, ahol 16. helyen adták át a csapatot.

Az újjáalakuló Kozármislenyben nagy segítséget jelent az általuk képviselt mislenyiség, a klubhoz való kötődés és nem mellékesen a múltbeli sikerek is.

Visszatérő edzőink az általuk irányított mérkőzéseken 49 győzelmet szereztek, 17 döntetlen mellett csak 16 alkalommal hagyták el vesztesen a pályát.

Koko_Kocsi_525_2

Az ő munkásságukhoz köthető a klub egyik legsikeresebb éve, amikor a csapat 18 pontos előnnyel, mindösszesen egy vesztes mérkőzéssel 81-15-ös gólaránnyal lett NB III-as bajnok.
Ebben az évben történelmi sikerként a HR-Rent Kozármisleny bejutott a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé, 3 NB I-es gárdát búcsúztatva, köztük az idei bajnok Bp. Honvédot oda-vissza is legyőzte.

Tavaly ősszel főképp az épülő új Kozármislenyi stadion illetve az ebből adódó edzéslehetőségek okoztak nehézséget, volt olyan hét, hogy edzőink 4 különböző helyszínen tudtak csak edzést vezényelni a labdarúgóknak, nem volt könnyű időszak a klub életében.

Az idei évben reméljük, hogy sikerül kihozni a csapatból a maximumot, jelenleg a legfontosabb feladatuk, hogy egy ütőképes keretet rakjanak össze.

Aztán jöhet a nyári felkészülés, az edzőmeccsek majd az augusztus 12-én kezdődő bajnokság, ahol reméljük sok sikernek és győztes meccsnek lehetünk részesei.

Túlzás nélkül állítható, hogy a legszebb NB III-as stadionban a miénk lesz, bízunk benne, hogy egy olyan “harapós” csapatot sikerül összerakni, amely ellen senki nem mehet biztosra, főleg nem hazai pályán.

Sok sikert kívánunk régi-új edzőinknek a munkájukhoz!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    ÜDV, ÚJRA A  FEDÉLZETEN! 

    Játékosok közül ki marad a csapatnál?

    CSAK A MISLENY!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!