Vezettünk Felcsúton, de győzött a Puskás

Puskás Akadémia FC – Kozármisleny 2-1 (0-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Felcsút

Puskás Akadémia FC: Hajduch – Margitics, Vaszicsku (Tamás), Aposztolopulosz, Farkas N. (Fabio) – Polonkai, U. Nikolics (Tóth B.), Szakály D. (Bertus) – Gajdos, Zsolnai, Baracskai (Tóth L.).

Vezetőedző: Benczés Miklós

Kozármisleny: Sólyom – Fenyvesi, Fellai, Vattai, Farkas Z. – Szabó B., Kovács T. – Cziráki, Zsdrál, Bozsovics – Tóth A.

2. félidőben: Helesfay D. – Vég, Szalontai, Tóth I., Kiss M. – Zsdrál, Turi, Szabó B., Vituska – Varga B., Pap R.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Tóth L., Aposztolopulosz illetve Pap R.

A 64. percben Turi remek labdájával Pap R. lépett ki, majd az érkező kapus mellett higgadtan a kapuba helyezett, ezzel szerzett vezetést csapatunk.

Pár perc elteltével Tóth L. egalizált, majd később Aposztolopulosz fejjel vette be Helesfay kapuját.

Benczés Miklós: Nagyon sok helyzetet sikerült kidolgoznunk az első félidőben, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani. A második játékrészben többet támadtunk, mégis a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, de sikerült fordítanunk, akár csak az őszi bajnoki mérkőzésünkön.

Szabó Zsolt: Azt kaptam a mai mérkőzéstől, amit vártam. A 3. heti terhelés kellős közepén vagyunk, a dinamikus láberő fejlesztésen van most a hangsúly. Egy nagyon komoly munka közben érkeztünk Felcsútra, de amit szerettünk volna azt megvalósítottuk, hiszen egy szoros meccset tudtunk játszani a Puskás Akadémiával. Nagyon fáradtak voltunk, de le a kalappal a srácok akarata előtt, mert nagyot küzdöttek. Az első félidőben nem nagyon voltam a játékunkkal megelégedve, elég szervezetlenül futballoztunk, több lehetősége is volt a Puskásnak, hogy vezetést szerezzen. A második félidőben játékrendszert is váltottunk és a cserék is jó hatással voltak a játékunkra. Egy szép kontratámadás végén vezetést szereztünk, de két egyéni hibát követően a hazaiak megfordították a mérkőzést. Mivel edzőmeccsről van szó, nem foglalkozom az eredménnyel. Egy tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, amiből sokat le lehet vonni.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!