Veretlen csapatok rangadóján a SZEOL-t fogadjuk

Szombaton 17:00-kor a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata a SZEOL SC együttesét látja vendégül.

Hétvégi vendégeink az eddigi fordulók során kétszer nyertek (Szentlőrincen és odahaza a Szekszárd ellen) és 1 döntetlent értek el (Szegeden végeztek 1-1-re a Gyula gárdájával szemben), egy alkalommal pedig szabadnaposak voltak, így 7 pontjukkal veretlenül állnak.

A szegediek az előző év nyarán jutottak fel a harmadosztályba.Tavaly az ősz végén még csak a 12. helyen álltak, de tavasszal kitettek magukért és 30 pontot szerezve a tavaszi szezon 3. legjobb csapata lettek.

Ezen a listán 33 pontjával első lett a Kozármisleny a Szegedhez hasonlóan 30 pontos Vácot megelőzve.

Ha azt vesszük figyelembe, hogy a bajnok Vác feljutott, így mindenképpen kijelenthető, hogy az egyik rivális csapat érkezik Kozármislenybe, akik egyelőre idén sem szerepelnek rosszul.

A SZEOL együttese valamelyest átalakult a nyáron.

Érkezett: Kéri (Szeged – NB II), Makra (Orosháza – NB III), Fülöp (Tápé – Megye I.), Rácz L. (Nagyatád – NB III), Gajág (Kozármisleny), Szabó G. (Kecskemét), Maksimovic (FK Backa – korábban a Vasas Akadémián nevelkedett), Kaszás (Becsej), Laták (Szerbia), Huszárik.

Távozott: Dlusztus (Vác), Bata (Komló), Busa (Algyő), Dongó (Móraváros), Bjedov, Ngalle, Faragó, Garamvölgyi.

Az új igazolásaik közül 5-6 játékos a kezdőben kap helyet. Az ilyen mértékű változások esetén mindig szükség van csapatépítésre, így vannak ezzel Szegeden is, hiszen az új játékosok csapattá történő összerakása nem megy egyik napról a másikra, de eddigi eredményeik alapján jó úton járnak.

A távozók közül talán a két belső védő Bjedov és Dlusztus távozása tűnik érzékeny veszteségnek, de a 8 gólig jutó Bata Csongor Komlóra igazolása is komoly érvágás.

A SZEOL együttesével tavaly is meggyűlt a bajunk, mindkét alkalommal 2-1-re veszítettünk ellenük, így itt a lehetőség a visszavágásra.

Hétvégi vendégeink keretében két volt kozármislenyi labdarúgót is találunk, a nyáron szerződtetett Gajág Gergő mellett, a Mislenyből tavaly télen eligazoló Domonkos Csaba is Szegeden futballozik.

Csapatunk a Pénzügyőr SE otthonában aratott győzelmével továbbra is listavezető az NB III Közép csoportjában, hogy ez így is maradjon, mindenképpen szükség van a SZEOL elleni jó szereplésre, hiszen közvetlen versenytársról van szó, csupán 3 pont a különbség a 2 csapat között, ráadásul a Szeged 1 meccsel kevesebbet játszott.

A szombaton 17:00-kor kezdődő mérkőzést Farkas Mátyás vezeti, segítői Reinicz Gábor és Kovács László és lesznek.

A találkozót a korábbiakhoz hasonlóan a hölgyek és a gyermekek ingyen tekinthetik meg!

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

1 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    Gyerünk srácok vissza kell vágni a tavalyi vereségek miatt!
    Mi veletek leszünk!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!