Vereséget szenvedtünk Szolnokon

Szolnok – Kozármisleny 3-0 (0-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szolnok, 400 néző

Vezette: Szilasi Sz. (Takács G., Butkai Zs.) Tart. j.v.: Lovas L.

Szolnok: Pokorni – Vári, Mile (Mundi 71.), Grúz, Fritz – Kállai, Balaskó Cs. – Nagy I., Szepessy R. (Bohner 46.), Lengyel B. – Máté (B. Tóth 64.)

Vezetőedző: Kis Károly

Kozármisleny: Sólyom – Vég, Kovács T., Vattai, Kiss M. – Nagy E. (Turi 71.), Szabó B. – Cziráki, Zsdrál (Tóth A. 76.), Farkas Z. (Nagy K. 60.) – Varga B.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Mile 56., Vári 76., Nagy I. 83. percben (11-esből).

Sárga lap: Zsdrál 74. percben.

Mindkét csapat számára nagyon fontos találkozó volt a Szolnokon megrendezett összecsapás.

A 3. percben a jobb oldalról végeztek el szögletet a hazaiak, amely után a gólvonalról tisztáztak védőink.

17. Sólyom húzott le egy középre adott labdát.

18. percben hazai támadás után nagy helyzet alakult ki, de Kovács T. menteni tudott.

21. percben Cziráki lövésébe még Varga B. beleért, így veszélyesen tartott kapura a labda, de végül elkerülte azt.

26. percben jobb oldalról, 25 méterről végeztek el szabadrúgást a szolnokiak, de Sólyom Cs. ezúttal is magabiztosan hárított.

27. percben jobb oldali hazai beadás után, 4 méterről a kapufára fejelték a labdát.

34. percben Varga B. csak spiccel tudott beleérni egy beadásba, a labda kapu mellé ment.

45. percben Varga B. 23 méterről lőtt kapu mellé.

Az első félidőben a Szolnok akarata érvényesült, ők domináltak, de ekkor még sikerült kapott gól nélkül lehozni a játékrészt.

53. percben Varga B. 22 méteres lövése kapu mellé szállt.

56. percben feleslegesen követtünk el szabálytalanságot, a kaputól 25 méterre, jobb oldalról, a beívelés után Mile 5 méterről fejelt a hálóba. 1-0.

57. percben Cziráki ment le az alapvonalig, Pokorni kivetődve hárította a középre adott labdát.

62. percben Nagy E. a 16-oson belülről a hosszú sarokra ívelte a labdát, a Szolnok kapusa kiütötte a labdát.

70. percben Nagy E. lövését fogta Pokorni.

A 76. percben jobb oldali szöglet után Vári fejelt a kozármislenyi kapuba. 2-0.

A 82. percben Vég kezét érte a labda a 16-osunkon belül, a megítélt büntetőt Nagy I. magabiztosan értékesítette. 3-0.

A 88. percben Sólyom védett bravúrral egy hazai ziccert.

A 2. félidőben gólokban is megmutatkozott a Szolnok fölénye és végül teljesen megérdemelten tartották otthon a 3 bajnoki pontot.

Kis Károly: Az első félidőben még görcsösen, feszülten futballoztak játékosaim, de a szünetben rendeztük sorainkat, és a második félidőben kihasználtuk a lehetőségeinket, sőt már látványos támadásokat is vezetve növeltük az előnyt. Megérdemelten nyertünk.

Szabó Zsolt: Ezúttal is sikerült megvernünk saját magunkat. Figyelmetlenségek és fegyelmezetlenségek következtében kaptunk három gólt, mással legalábbis nem magyarázható, hogy az ellenfél leginkább szabad- és szögletrúgások után veszélyeztetett.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

23 hozzászólás

 1. hajrà misleny szerint:

  Most már fel lehet tenni azt a kérdést hogy HOL A CSAPATUNK???

 2. Boci csoki szerint:

  Szerintem Szabó Zsolt nem NB II-es szintű edző, úgyhogy sürgősen váltani kell a kispadon, mielőtt menthetetlenné válik a csapat helyzete… 🙁

 3. Mislenyszurker szerint:

  Nem egyszerű helyzet az biztos! Az első hibát ott követték el, hogy feladták az igazolási elveiket. Varga, Vituska , Farkas “névre” vagy inkább NBI-es mérkőzésszámra igazoltuk. Nem jöttek be!
  Varga pedig a 15 kg feleslegével….. Nem értem, a Szabó tavaly még húzó ember vol!t Az idén pedig mi változott vajon? Fellai nincs a keretben sem, miközben két gólt fejelnek ellenünk. Nem hiányzik az Ő fejjátéka?
  Aztán a küzdőszellem. Ez a csapat nem CSAPAT! Mentálisan sincsenek megfelelően felkészítve.
  Szabó úr viszlát!

 4. Mislenyi szerint:

  Ki a leggyengébb láncszem?
  Viszlát!

 5. Rudi szerint:

  Tisztelt előttem szólók! A tavaszi csapatnak is Szabó Zsolt volt a trénere. Minden leigazolt játékos legalább két hetet töltött itt próbajátékon. Kivéve a Dani, Ő a végén érkezett. Szabó Balázs tegnap is kezdő volt, sajnos nem tett sokat hozzá. Fellaira mindenki számított, de pénteken edzés után közölte, hogy még nem tökéletesen épült fel, ezért nem vállalja. Végezetül a csapategységről annyit, hogy ezek a srácok néhány hete még nem is ismerték egymást, és nagyon fiatalok! Én is látom, hogy nehéz helyzetben vagyunk, de az sem megy örökké, hogy fél évente új csapatot kell építeni, tizede pénzből, mint a többiek, és még sikerüljön is!!!! Azért ezeket kérem figyelembe venni!! Köszönettel :  Hajrá Misleny!!!!

 6. húzzunk bele szerint:

  Valahogy feljebb kell kapaszkodnunk a tabellán… Bírjuk ki valahogy ezt az őszi szezont és utána úgy is érkezik majd erősítés a Pécstől… Pld: Rácz Feri

 7. kupé szerint:

  Üzenem a sok okoskodónak hogy amibe nem látnak bele a hoz nagy bátorság kell hogy bele szóljanak! 

 8. kupé szerint:

  És remélem hogy ugyan olyan lelkesen tapsolnak majd a Siófok elleni mérkőzésen mint amilyen lelkesek most itt a honlapon!

 9. Mislenyszurker szerint:

  Mondjuk tavaly az őszi és a tavaszi csapathoz képest nem volt akkora változás. Így a Márton keze munkája bőven benne volt. Nagyon sok meccs van még ahhoz vissza, hogy a téli szünetet várjuk és az erősítés lehetőségét. Én azt gondolom, hogy ebben a csapatban több van, csak ezt ki kell hozni belőlük. Erre Szabó úr ugylátszik nem alkalmas. Talán a Kis Mészőly, ha meg tudja Feleki törzsfőnök fizetni. Bár én úgy gondolom, hogy az Elnök úrnak már van elképzelése, hogy toljuk ki a szekeret a kátyúból! Hát lássuk?
  Csak nehogy késő legyen!

 10. Mislenyi szerint:

  Sajnos a szurkolók nem látnak bele, így arról ítélnek amit kívülről látnak.
  Ebből születnek a hozzászólások.
  De ha minden rendben van, meg boldogság, meg jóság, akkor miért úgy állunk ahogy….

 11. Rudi szerint:

  Senki nem mondta, hogy boldogság van, én sem, olvashatta! Önök viszont olyanokat ÁLLÍTANAK, amikről nincs biztos bizonyítékuk, csak gondolják. Mindenki azon dolgozik, hogy oldódjon a probléma! Higgyék el!!!!!

 12. Mislenyszurker szerint:

  Kedves Kupé és Rudi!

  Igen, mi szurkolók az eredmény v. eredménytelenség tudatában nyilvánítunk véleményt. Nem kell, hogy belelássunk sehová sem. Hiszen miértünk van a produkció. Ha sikeres tapsolunk, ha nem akkor máshogy nyilvánítunk véleményt. Most így, ahogy fentebb olvashatjátok. És nem azért, hogy bántsunk Titeket, hanem azért mert bánt bennünket a sikertelenségetek. Az, hogy csődöt mondott a CSAPAT! Amibe beletartoznak az edzők, a játékosok, a vezetés, és az öntöző rendszer is.
  De, ebben az időszakban játékost nem igen lehet igazolni (tudom, vannak kivételek), az öntözőrendszer be van betonozva. Így hát meg kell vizsgálni, kit lehet lecserélni – szerintünk – , hogy a csődhelyzet megszüntethető legyen, hogy sikeres legyen a csapat. Amit itt a szurkolótársak felvetettek, csak útkeresés, hogyan legyetek megint sikeres, a Mi, a Ti örömötökre, örömünkre.
  Hidd el Kupé tapsolni fogunk a Siófok ellen, ha megint győzni tudtok végre, attól függetlenül, hogy kik játszanak, és kik ülnek a kispadon. Csak sajnos ebben a felállásban könnyebb feladatot sem tudtatok megoldani, ebben a szezonban!

 13. Boci csoki szerint:

  Hát, mit mondjak, a probléma megoldásán dolgozóknak ebben a szezonban nem túl gyümölcsöző és eredményes a munkájuk, ez sajnos tény…  -(

 14. kupé szerint:

  Mislenyszurkernek üzenném! 1. Ha ennyire értesz hozzá miért nem vállalod a véleményed név szerint? 2.Hát mitől nem lett alkalmas hirtelen a Vezető edző? 3.Egyáltalán tisztában van e vele hogy milyen erősségű és költségvetésű csapatokkal kell fel venni a versenyt? 4.És ebből adódóan milyen nehéz igazolni? És úgy gondolom hogy két ezüstérem után jobban kellene bízni a Vezetőkben,Stábban, és a csapatban! Remélem Szombaton ki jössz a mérkőzésre  és erre kéred  a barátaidat is.Hogy együtt szurkoljuk ki a csapat első győzelmét!

 15. Mislenyszurker szerint:

  Kedves Kupé!

  1: Vállaltam. Mislenyszurkoló vagyok. Nem elég?
  2. Pont ezt kérdezem én is! ill. válaszoltam. Nem tartották magukat az igazolási elvekhez. Ez az egyik oka – szerintem- a sikertelenségnek. Mivel nem vagyok szakember, azt hogy ezt hogy lehet megoldani nem tudom. Egyik lehetőség az edző csere. Mivel láthatóan nem tud a helyzeten változtatni!
  3. Igen tisztában vagyok, – de mivel Te hoztad fel – ez igaz volt a két ezüst esetén is!
  4. 5 sikertelen meccs után kezdtek a szurkolók aggódni. Eddig nem piszkálta senki a csapatot, sem az edzőt. Még egyszer hangsúlyozom. Nem megsértődni kell a kritikák hallatán, olvastán, hanem el kell rajta gondolkodni!
  Igen kinn leszek a meccsen. Sajnos azonban nem látom azokat az erényeket a csapatban, amiket látva és tapasztalva választottam inkább a Kozármisleny mérkőzéseit a PMFC ellenében.
  Minden sorozat megszakad egyszer. Csak az nem mindegy, hogy mikor!
  Egyébként jól látod, fogytán a türelem. Szívesebben járok NB II.-es mérkőzésekre, mint NB III ra.

 16. Bauer szerint:

  Hajrá MIsleny! Ezt tudom hozzáfűzni.
  Éveken keresztül erőn felül, sokszor csoda kategóriájú eredményeket ért el a csapat. Most baj van ez tisztán látszik, de még mindig bízom benne hogy összeszoknak a srácok, és elindul felfelé a szekér. Fellaira, illetve egy jó Fellaira nagy szüksége van a csapatnak, de ahogy idén játszott és viselkedett a pályán, muszáj volna önvizsgálatot tartani, és eldönteni mi is a célja a focival. Hajrá Józsi, szedd össze magad nagyon kellene hátul a stabilitás!  Ráadásul hiányzik egy rutinos középpályás a csapatból aki összefogja a társaságot. Túl sok a fiatal, túl sok volt a változás, ezt így nehezen bírja el egy csapat.
  Valahogy gyűrjük le a Siófokot!

 17. kupé szerint:

  Engem úgy neveltek ha kritizálok valamit vagy valakit akkor álljak elé és mondjam a szemébe. Tehát vállaljam a véleményemet. Nem vagyok meg sértődve csak az ilyen vélemény nyilvánítást  gyávaságnak tartom. Az igazolásokban nem adtuk fel az elveket csak a lehetőségeink  szerint próbáltunk igazolni. Ha meg nézed a csapat messze a  legfiatalabb ebben a mezőnyben.  Azt a figyelmedbe ajánlom  hogy az ezüst érmek idejében azért más lehetőségeink voltak. Itt a Pécsről beszélek.

   

 18. Mislenyszurker szerint:

  Ok Kupé!

  És akkor hogyan tovább?

 19. kupé szerint:

  Meg kell nyerni a hét végi meccset aztán a következőt! És meg is fogjuk nyerni! 

 20. Balotelli szerint:

  Nagyjából egyetértek  Kupéval, de a fórumozás lényege, hogy szabadon elmondhassa mindenki a véleményét. Kulturáltan, érvekkel megfűszerezve, anélkül  hogy a személyét felfedné. Semmi gond nincs ezzel, és ez nem is neveltetés kérdése, ez a kommunikációs csatorna jellemzője. Akkor lenne gond ha valaki sértő, bántó, stb módon szemetelné tele a fórumot. Mislenyszurker szavaiból azt érzem hogy szereti a klubot, és aggódik érte, viszont hiányoznak információk az objektív vélemény alkotáshoz. Viszont ezzel mindenki így van aki nincs a szakmai stáb, vagy a vezetőség közelében.  Rudi is elmondott sok mindent ami magyarázza valamennyire a szereplést, és most kupé utolsó mondata is sejtet dolgokat. 

  Sok összetevős a probléma az biztos, de szombaton nyerni kellene valahogy!
  HAJRÁ MISLENY!

 21. Rudi szerint:

  Én is úgy látom, hogy a fórumozókkal egy felé toljuk a szekeret. Balotelli jól látja, sokrétű a probléma. Főleg a k….a pénz miatt, pedig a Tulaj így is erőn felül melózik az ügyön. Az a keleti régió, amit gazdaságilag és társadalmilag lesajnáltunk még pár éve, az most mérföldekkel előttünk!!(nem csak fociban!) Név nélkül, van olyan csapat, ahol a Polgármester a buszon utazik a srácokkal idegenbeli meccsre, és siker esetén hazafelé osztja a prémiumot kp-ban!!! Na ilyen dolgokkal nehéz versenyezni, és csak apró példát ragadtam ki a sok tapasztalásunk közül, képzeljék a többit……..Ennek ellenére term nem adjuk fel!!!!!!

 22. R10 szerint:

  “Hol a csapatunk?” Az NB1 ben PMFC néven!

  Gőcze-Fodor-Romic- Nagy J-Horváth A – Wittrédi-Rácz-Koller-Városi-Frőhlich

  Mind (ex) Mislenyi játékos. Sikerült a PMFC javára tönkretenni a Mislenyi csapatot.
  Fél évente 7-8 új játékossal nem egyszerű, mindig megvolt a rizikó, most úgy látszik kiborult a bili. Az előző években Pécsről rendre jöttek olyan játékosok akik oda nem fértek be, itt viszont rengeteget tudtak hozzátenni. Kérdem én idén miért nem? Miért csak a Misleny “segít” a PMFC-nek fordítva miért nem működik? Miért nem érkezett egy NB1-es szintű játékos sem idén? Össze kellene fogni a két csapatnak és közösen segíteni egymást. Télen jöhetne vissza Városi, Rácz, Wittrédi + még Lantos! Ők idén szinte perceket se kaptak a Pécsben itt pedig szerintem rengeteget tudnának segíteni!

  Hajrá Misleny!

 23. Zoli szerint:

  Úgy hallottam, hogy a Pécs nem áll úgy most anyagilag, hogy plusz játékosokat fizessen akik nem férnek be Pécsett a keretbe és kölcsön adják őket.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!