Vasárnap akár bajnokok is lehetünk

Nem egészen úgy alakult a hét  ahogy terveztük, de talán annyira nem bánja senki, hiszen a Komlótól történt 4 pont levonása után immár biztossá vált, hogy a HR-Rent Kozármisleny együttese feljutó helyen végez az NB III Közép csoportjában.

Már elkészült a beharangozónk is, hogy milyen módon milyen eredmények alakulása mellett kerülhet sor a feljutásra, amit aztán az élet, majd később a szerkesztő is átírt…

Két éve azért harcolunk és azért küzdenek a labdarúgók, hogy  méltó helyünkre az NB II-be kerüljünk egy rendkívül nívós bajnokságba.

Miután 12 csapatosra szűkült az NB I, a másodosztályban rengeteg olyan labdarúgót találunk, akik NB I-esek voltak megelőzően, de a szűkítés miatt nem kaptak ott lehetőséget, viszont azért dolgoznak hétről-hétre, mert oda visszavágynak. +

Vagy említsük meg a számtalan feltörekvő, tehetséges fiatalt, utánpótlás válogatottakat akik szeretnének a legjobbak közé kerülni.

Ennek a 20 csapatos, színvonalas bajnokságnak lesz résztvevője a HR-Rent Kozármisleny is, ami nagy megtiszteltetés és amire rendkívül büszkék vagyunk.

Ugyan a feljutásunk már biztos, ettől függetlenül úgy illik a magasabb osztályba “megérkezni”, amilyen az egész szezonunk volt!

Hogy milyen is volt? Egyszóval: SZENZÁCIÓS!

Országos elismertséget és hírnevet szereztünk a Magyar Kupa menetelésünk kapcsán de nem törpül el ez mellett a kimagasló teljesítményünk és fölényes szereplésünk a bajnokságban.

Együttesünk 7 fordulóval a bajnokság vége előtt 17 ponttal (!) vezeti az NB III Közép csoportját, már csak a SZEOL gárdája érhet bennünket utol, de előnyünk olyan tetemes, hogy annak bekövetkezésére nagyon kicsi az esély.

Nem nagyképűség kijelenteni, hogy a közeljövőben bajnoki címet fogunk ünnepelni, a kérdés inkább már csak az, hogy mindez mikor következik be!

Szerencsés esetben akár már meglehet vasárnap, ehhez az szükségeltetik, hogy a szombati SZEOL – Monor bajnoki mérkőzésen a házigazdák ne nyerjenek, majd a vasárnapi Kozármisleny – Dabas mérkőzésen Lantosék szerezzék meg a 3 pontot.

A célunk tehát nem lehet más, mint “hazai pályán”, ami ezúttal is a PMFC stadionját jelenti, kihozni magunkból a maximumot és kétvállra fektetni a dabasiakat, minden egyéb másodlagos.

Nyerni kell akkor is, ha a szombati játéknap után lesz esélyünk a bajnoki címre és nyerni kell akkor is, ha arra még legalább egy hetet kell várni.

Németh Zsolt tanítványai azon lesznek, hogy meghálálják a szurkolók egész éves biztatását, támogatását és ígérhetjük, hogy labdarúgóink nem fognak leereszteni.

A Dabas együttese jelenleg a középmezőny oszlopos tagja, 38 pontjukkal a 7. helyen állnak.

Nyilván ők nem úgy érkeznek Pécsre, hogy asszisztáljanak a Kozármislenynek és bizonyára ahogy minden csapat úgy ők is kettőzött erővel fognak pályára lépni a bajnokaspiráns ellen.

A vasárnap 17:00-kor, Pécsett, a PMFC stadionban megrendezendő összecsapást Mód István vezeti, segítői Kiss Balázs és Garai Péter lesznek.

A találkozóra való beléptetés a múltkorihoz hasonló.

A szurkolók az északi lelátón foglalhatnak helyet, a mérkőzésre a bérletek természetesen érvényesek illetve a hölgyek és gyermekek a korábbiaknak megfelelően ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat és minden kedves érdeklődőt!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!