Változások a keretben, távozók – érkezők

Ahogy az már lenni szokott az átigazolási időszak a változásokról is szól.

Minden csapat életében akadnak érkező-távozók, nincs ez másképp a HR-Rent Kozármisleny gárdájánál sem.

A már korábban jelzett távozókhoz (Wittrédi Dávid, Lauer Norbert) 3 újabb labdarúgó “csatlakozott”.

Távozott csapatunktól Szabó Milán, aki a téli felkészülést még Kozármislenyben kezdte, de sajnos ismét megsérült és újból hosszabb időre kiesett a munkából.

Már ősszel is sokat hagyott ki sérülés miatt és csak az utolsó bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Milán 2014 nyarán érkezett Kozármislenybe, 22 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett, tagja volt a tavalyi évben ezüstérmes labdarúgócsapatunknak.

Az ősz során nem tudta magát beverekedni a csapatba Czifra Viktor, így mindenki számára az tűnt jó megoldásnak, hogy a rendszeres játéklehetőség érdekében új csapatba igazol.

A téli felkészülést a megye I-es Pécsváraddal kezdte meg,  és tavasszal ott folytatja pályafutását.

Tóth Dániel az őszi szezon kezdete előtt érkezett Kozármislenybe. A 2013/14-es évben már egyszer szerepelt NB II-es együttesünkben, akkor 14 mérkőzésen 3 gólt szerzett.

Az Orosházáról származó labdarúgónak az ősz nem egészen úgy sikerült, mint ahogy szerette volna, hiszen csak  7 bajnoki mérkőzésen és 2 magyar kupa meccsen lépett pályára.

Dani a téli felkészülés során Békéscsabán  szerepelt próbajátékon, és elnyerte csabaiak tetszését, így a tavaszi fordulókban játéklehetőséget kaphat az NB III-ban és ha úgy adódik, akár pályára léphet az első osztályban is.

Sok sikert kívánunk távozó játékosaink további pályafutásához!

Az érkezők között jelenthetjük be Sinanovic Sinant, a fiatal – 1997-es születésű – támadójátékost, aki jó benyomást tett szakvezetőinkre és a Bjelovar elleni edzőmeccsen gólt is szerzett.

Sinan Mohácson kezdett el futballozni, majd a PMFC utánpótlás csapataiból az Illés Akadémiára került Szombathelyre.

17 évesen bemutatkozott a Haladás II NB III-as csapatában, majd 2014 nyarán az MTK-ba igazolt. Itt főképp az utánpótlás gárdákban szerepelt, de Ligakupa mérkőzésen a felnőttekkel is pályára lépett, és 1 alkalommal az NB I kispadján is ült, igaz ott nem kapott szerepet.

Zsebe Gábor szintén 1997-ben született és utánpótlás labdarúgóként korábban már 2 évig szerepelt Kozármislenyben.

Innen igazolt a PMFC-be, ahol a kiemelt korosztályos bajnokságokban futballozott egészen 2015 nyaráig, amikor a megye I-es Bólyba igazolt.

A védekező középpályás labdarúgó alapembere volt a bólyiaknak, hiszen valamennyi mérkőzésen az első perctől az utolsóig pályán volt.

Labát Dávid legutóbb a REAC NB III-as csapatából érkezik, a 2014/2015-ös idényben 22 alkalommal lépett pályára és 3 gólt szerzett.

A belső védőként bevethető labdarúgó korábban szintén megfordult a Haladásban, de szerepelt Sopronban is.

Sok sikert kívánunk valamennyi érkező játékosunknak!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!