Utolsó percig harcban az aranyért

Rendhagyó módon, az MLSZ előírására ezúttal vasárnap 18:00-kor kerül megrendezésre minden hétvégi összecsapás.

Ellenfelünk jelenleg a bajnoki táblázat 4. helyén áll, 1 pont hátrányban a 3. helyezett SZEOL mögött, tehát versenyben vannak a bronzéremért.

A Monor múlt hétvégén a Szentlőrinc együttesét fogadta és 2-0-ra győzte le a baranyai alakulatot.

Sajnos előtte viszont nagyon csúnya verésbe szaladtak bele a Vác otthonában, ahol 6-0-ra veszítettek, pedig titkon abban bíztunk, hogy meglepik a listavezetőt, ezzel segítettek volna nekünk.

A tavaszi idegenbeli szereplésük során Dabason 5-1-re, Szekszárdon 1-0-ra nyertek, ezt követően Gyulán 2-2-re végeztek, majd Orosházáról 2-0-ás sikerrel utazhattak haza. Ezután a SZEOL otthonában 3-2-re kikaptak, majd következett a már említett 6-0-ás váci vereség.

A Monor legeredményesebb góllövője Szabó Viktor, aki 15 góljával a csoport legjobb gólszerzői között az előkelő 3. helyen áll.

Már a Bölcske elleni 6-1-es győzelmünkkel biztossá vált, hogy a Kozármisleny FC a 2. helynél már nem végezhet rosszabb pozícióban, amire büszkék vagyunk!

A tavaszi fordulókban 3 pontot már ledolgoztunk a Vác előnyéből és továbbra is kitartóan üldözzük őket, előnyük 2 pont az utolsó forduló előtt.

Érdemes kiemelni, hogy tavaszi mérkőzések alapján a Kozármisleny a legeredményesebb csapat és nem mellesleg 10. hét óta veretlen az NB III Közép csoportjában, az utolsó fordulóban mindent megteszünk, hogy megnyerjük a bajnokságot, de legrosszabb esetben is ezüstérmet szerzünk!

A jövővel kapcsolatban továbbra sem tiszta a kép.

Azt már tudjuk, hogy az NB I 12 csapattal, míg az NB II 16 csapattal kezdi meg a 2015/2016-os szezont.

Mivel az első osztályból kieső Pápa nem indulhat az NB II-ben, így van egy betöltetlen hely a másodosztályban.

Jelen pillanatban mi vagyunk a legjobb  licenccel rendelkező második helyezett csapat, így értelmezésünk szerint, minket kellene, hogy felkérjenek az NB II-re.

Bízunk benne, hogy az MLSZ illetékesei is hasonlóképp értelmezik a versenykiírást!

Természetesen nem várjuk tétlenül a döntést, mert tudjuk, hogy  dolgunk van vasárnap.

Mindent megteszünk azért, hogy legyőzzük a Monort és várjuk a kedvező híreket Vácról, hátha az utolsó pillanatban sikerül a legfényesebb érmet is megszerezni!

Csapatunk a váci eseményektől függetlenül is győzelemmel szeretne búcsúzni a mislenyi szurkolóktól.

A Monor elleni mérkőzést a korábbiakhoz hasonlóan a hölgyek és a gyerekek ingyen tekinthetik meg, a felnőtt belépőjegy ára 800 Ft.

A mérkőzésre jegyet váltókat a büfében egy korsó sörre látjuk vendégül, amit 17:00-tól lehet átvenni.

Sok szeretettel váruk mindenkit a szezon utolsó mérkőzésre!
Szurkoljunk együtt a csapatnak!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

3 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Az NB II akkor biztos, hogy nem 20 csapatos lesz?

 2. 16 csapat szerint:

  NB II: IDÉN 16, JÖVŐRE 20 CSAPATTAL RAJTOLNAK

  Az NB II-es bajnokság 16 csapattal indul. Ennek érdekében szükség lesz feltöltésre, amelyről a versenyigazgatóság jogosult dönteni a versenyszabályzat előírásának megfelelően. A bajnokság végén az első két helyezett jut fel az élvonalba, míg az utolsó kettő az NB III-ba esik ki, ahonnan hat csapat jut fel a második ligába. Ennek köszönhetően 2016–2017-ben 20 csapatos lesz az NB II. Az NB III három 20 csapatos csoportból áll majd. (Az NB III-ban indulhatnak az NB I-es csapatok második együttesei is.)

 3. mislenyfan szerint:

  GYERÜNK SRÁCOK, EZT MÉG BE KELL HÚZNI!!!

  Remélhetöleg sok nézö fogja megköszönni az egész éves nagyszerű teljesítményeteket, megérdemlitek.

  MINDENKI KOZÁRMISLENYBE!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!