Újabb nagyszerű siker, elhoztuk a 3 pontot Győrből

Győri ETO II. – Kozármisleny 1–2 (0-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Győr, 100 néző

Vezette: Pánczél K. (Butkai, Mohos)

Győri ETO II.: Molnár P. – Kálmán, Paget, Csató, Szabó M. (Matetits 55.) – Köles, Kozma – Sefőző (Fekete 58.), Németh L.,  Varga T. – Dina (Nicsenko 69.),

Vezetőedző: Sándor István

Kozármisleny: Sólyom – Nagy J., Balaskó, Tányéros, Kiss M. – Szabó B., Koller K. – Vég (Bjelanovic 33.), Boda (Kovács T. 46.), Zsdrál (Puskás 79.) – Schmidt

Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Németh L. 84. illetve Schmidt 51., Koller 71. percben.

Sárga lap: Kálmán 44., Köles 47., Csató 70., Varga T. 76. illetve Boda 26., Szabó B. 30., Koller 44., , Kovács T. 49., Nagy J. 61. percben.

A korábbi feltételezésekkel ellentétben mégsem hemzsegtek az NB I-es játékosok az ETO kezdőcsapatában amelynek oka az volt, hogy 5 játékosuk is a válogatott mérkőzéseken volt érdekelt, illetve az első csapat tegnap a Banska Bystrica ellen feélkészülési mérkőzést játszott, ahol szinte mindenki játéklehetőséget kapott.

Csapatunk ellen visszajátszóként csupán a korábban Siófokon az NB I-ben egy teljes idényt védő Molnár P. kapus illetve Dina lépett pályára.

A Kozármisleny csapatában Márton Gábor vezetőedző ismét forgatta a belső védőket ezúttal Gadó maradt ki, és a Balaskó – Tányéros páros kezdett.

Visszakerült az együttesbe a 2 hete még eltiltott, múlt héten pedig sérült Szabó Balázs.

A teljes értékű edzésmunkát végző Városi és Fröhlich még nem került keretbe, de a jövő héten a Gyirmót ellen várhatóan már mindketten vállalják a játékot.

A 4. percben jobb oldali hazai beadást követően Köles fejelt fölé.

A 6. percben Varga T. 24 méteres lövését hárította Sólyom.

A 8. percben Varga T. került helyzetbe, egyedül kilépve 15 méterről középről lőtt kapu fölé.

A 9. percben Boda 16 méteres lövését védte Molnár P.

A 11. percben Zsdrál bal oldali beadása után Schmidt 10 méteres próbálkozását ártalmatlanította a hazai hálóőr.

A 13. percben lesgyanús helyzetben lépett ki Dina, Sólyom elvetődve szedte fel előle a játékszert.

A 18. percben Szabó Balázs 23 méterről lőtt kapu fölé.

A 24. percben Schmidt szabadrúgása alig szállt a kapu fölé.

A 35. percben Dina fejesét magabiztosan fogta Sólyom.

A 39. percben formás támadást vezetett a Kozármisleny. Szabó B. vitte fel a labdát, majd Bjelanovichoz passzolt akinek beadását Molnár P. kivetődve hárította.

45. percben szép támadást végén Boda rossz átvételével oda lett a lehetőség.

A győri fiatalok szervezetten jól futballoztak, sőt talán megállapítható, hogy nem hiányoztak az együttesükből a visszajátszók. Egy összeszokottabb, lelkesebb csapat ellen kellett felvennünk a harcot és az első félidőben nem is sikerült gólt szereznünk.

A 48. percben szép kozármislenyi támadás végén Koller elől a védők szögletre mentettek.

51. percben Bjelanovic adott középre, Paget középen elcsúszott, Schmidt pedig 14 méterről nagyon higgadtan a kapu jobb oldalába gurított. 0-1.


52. percben Bjelanovic ment el remekül a jobb szélen, beadását Zsdrál ordító helyzetben kapu fölé lőtte.

71. percben Szabó B. szerzett labdát, majd Kollert indította, akinek lövését Molnár P. szögletre ütötte. A sarokrúgást Schmidt végezte el Koller pedig 5 méterről a hálóba fejelt. 0-2.

81. percben jobb oldali támadás után Schmidt lőtt kapu fölé.

84. percben kavarodás támadt a kapunk előtt, amely után Matetits 18 méterről lőtt a labda a kapu bal oldalába kötött ki. 1-2.

A második félidőben remekül játszott csapatunk, egyértelműen ráerőltettük akaratunk az ellenfélre. Helyzetekig jutottunk, majd 2 gólos előnyt szereztünk, ezen felül uraltuk a mérkőzést, nagyon sok szép támadást vezettünk, sok szép látványos megmozdulás tarkította játékunkat.

A hazaiak csak elvétve jutottak át a félpályán, de a mérkőzés végén egy szép átlövésből szépítettek.

Összességében elmondható, hogy teljesen megérdemelten hoztuk el a 3 bajnoki pontot Győrből.

Sándor István: Az első játékrészben kihagytuk a nagy helyzeteket, a szünet után jöttek az egyéni hibák és így elúszott a három pont.

Márton Gábor:  Ami számít, az a siker. Főleg a látottak alapján, nagyon fontos győzelmet arattunk. Aki itt volt, tudja, mire gondolok.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    JÖHET A GYIRMÓT!!!  Mi biztos kint leszünk és szurkolunk egy újabb szép gyözelemért.                CSAK A MISLENY, CSAK A MISLENY HEJ,HEJ!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!