Újabb fontos mérkőzés a dobogóért

A bajnokság végéhez közeledve, a Kozármisleny NB II-es labdarúgó csapata óriási meglepetésre továbbra is a bajnoki táblázat 2. helyén áll.

Labdarúgóink az elmúlt 5 fordulóban 4-szer győzni tudtak, csupán egyszer veszítettek.

Hatalmas fegyvertény hogy Tatabányán 2-1-re sikerült diadalmaskodni, majd ezt követően további 3 alkalommal győztünk, ráadásul úgy, hogy gólt sem kaptunk és eközben 9-et rámoltunk be az ellenfelek kapujába.

Mislenyben 4-0-ra vertük meg a Baját, a hűség városában 3-0-ra intéztük el a Sopront, ezek után ismét hazai pályán 2-0-ra győztünk a Fradi II. ellen.

Szigetszentmiklóson ugyan 3-2-es vereséget szenvedtünk, de nem kell szégyenkezni ez miatt, hiszen így is ezüstérmes pozícióban áll a gárda és minden esélye megvan arra, hogy ezt a helyezést a bajnokság végéig meg is őrizze.

A remek szereplésben az egész csapat kiválóan teljesít, de külön ki kell emelni Wittrédi Dávidot, aki az elmúlt hetekben három mérkőzésen is duplázni tudott és a legutolsó öt mérkőzés mindegyikén betalált az ellenfelek kapujába, összesen 8-szor.

Wittrédi kevesebb, mint fél szezon alatt (14 mérkőzés) 12 gólt szerzett, amellyel már a góllövő lista 4. helyén áll.

A hátralévő 3 fordulóban kétszer hazai pályán, egyszer pedig idegenben szerepel együttesünk.

Szombaton 18.00-kor a Győri ETO II. gárdája látogat Kozármislenybe, akik jelenleg ugyan csak a 13. pozícióban szerepelnek és a kiesés ellen harcolnak, de ennek ellenére nem kis meglepetésre az előző fordulóban 5-2-re kiütötték az Ajkát, amely együttes a dobogóért küzd.

A Győrnek 4 pont az előnye a kieső helyen álló Dunaújvárossal szemben, ami nem sok de 3 fordulóval a vége előtt nem is kevés.

Hétvégi vendégeink mondhatni felszálló ágban vannak, hiszen két élcsapat ellen is jól szerepeltek.

2 hete Gyirmóton végig jól tartották magukat és a 91. percben bekapott góllal veszítettek csupán 1-0-ra.

Ennél még nagyobb meglepetés, hogy múlt hétvégén az ugyancsak dobogóra hajtó Ajkát 5-2-re legyőzték. A Sándor István edzette győriek az 50. percben 5-0-ra vezettek már, az Ajka csupán kozmetikázni tudta a végeredményt. Sikerük értékét növeli, hogy visszajátszók nélkül győztek simán.

Csapatunk számára nagyon fontos a Győr II. elleni összecsapás, nem lehet más a célunk, mint hazai pályán begyűjtsük a 3 bajnoki pontot.

Jó hír, hogy az előző heti sérültek közül lesz újabb bevethető játékos, így tovább bővülnek a szakvezetés variációs lehetőségei.

MINDENT BELE SRÁCOK!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. gattuso4 szerint:

        Hajrá Kozármisleny,de jó lenne hallani az elnök úr terveiről ! ! ! 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!