Újabb felkészülési mérkőzésen vagyunk túl

Kozármisleny – Hosszúhetény 8-0 (4-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny, 50 néző

Kozármisleny: Helesfay – Kiss M. (Városi), Balaskó, Tányéros, Vég – Szabó B. (Karacs), Turi (Kovács T.) – Berdó V., Zsdrál (Koller), Schmidt – Puskás

Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Schmidt 3, Balaskó, Zsdrál, Karacs, Városi, Vég

Alacsonyabb osztályú ellenfél elleni mérkőzésen vagyunk túl, a sűrű program következtében a játékosok sok időt töltenek a pályán, kedden a Paks II ellen játszottunk, szombaton pedig az NB III-as Szentlőrinc lesz z újabb ellenfél.

Biztosnak tűnik, hogy a PMFC együtteséből Városi Viktor Kozármislenyben folytatja pályafutását, így tovább bővült a még mindig szűkös keretünk. Városi megtiszteltetésnek és egyben kihívásnak is érzi, hogy az NB II-es Kozármislenyben szerepelhet. Mivel a PMFC-ben nem nagyon kapna lehetőséget így fejlődése szempontjából sokkal jobb, ha pályán van és az NB III helyett az NB II-ben szerepelhet. Példa lehet számára Fodor F. és Wittrédi esete, akik mislenyi kitérővel kerültek be a PMFC kezdőcsapatába.

Sok sikert kívánunk Viktor Kozármislenyben!

Nem bánnánk, ha hasonlóan mellőzött PMFC-s játékosok, akik előre borítékolható, hogy nem kapnak lehetőséget, másrészt nagy meccshiánnyal küszködnek szintén Kozármislenybe kerülnének, ahol kölcsönjátékosként utolérhetnék magukat és a rendszeres játéklehetőség következtében akár már télen a PMFC NB I-es csapatába kerülnének.

Rossz hír, hogy a csapattal készülő korábbi NB II-es játékosunk Szabó Balázs valószínűleg nem lesz a Kozármisleny labdarúgója mert korábbi klubja az Ócsárd pénzt kér érte.

Ahogy Feleki Attila klubtulajdonos elmondta, hogy jelenleg nem rendelkezik a klub olyan lehetőségekkel, hogy pénzt adjon egy labdarúgóért – és ezt nem is tette a többi új igazolás esetében sem, hiszen ingyen került Kozármislenybe Kecskemétről Puskás illetve a Vácból Tányéros.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!