Újabb érkezők NB II-es csapatunknál

Vattai és Pap R. után két újabb labdarúgóval bővült keretünk.

Varga Bence első osztályú labdarúgónak vallhatja magát (a Ferencváros színeiben debütált az NB I-ben), de a 65 NB II-es meccsen szerzett 20 gólja sem rossz ajánlólevél. Az 1990-ben született játékos 4 évig Stuttgartban is nevelkedett, majd hazatérése után a Fradiban szerepelt. A 2011/12-es szezonban 11 góljával a góllövőlista 7. helyén végzett az NB II Nyugati csoportjában.
A tavalyi évben a 7. helyen végző Szeged labdarúgója volt, ahol 23 bajnokin 5 gólt szerzett.

Vadas Zalán a Kaposvár együttesében szintén bemutatkozott az NB I-ben, de leginkább a második csapatban kapott lehetőséget. A 22 éves labdarúgó a védelem valamennyi posztján bevethető. A tavaszi szezont a Sopron gárdájában játszotta végig, ahol rendszeresen számoltak vele, mondhatni alapembere volt a remek félszezont produkáló együttesnek.

Sok sikert kívánunk mindkét labdarúgónak Kozármislenyben!

A két érkező mellett egy távozót is be kell jelentenünk, Birtalan Botond fél évig szerepelt együttesünkben 12 mérkőzésen 3 gólt szerzett. A nyári felkészülést még csapatunkkal kezdte, de nem tudtak megállapodni a folytatásról, így Botond távozik. Úgy tudjuk, hogy az újonc Dunaújváros kereste meg egy jó ajánlattal és minden valószínűség szerint ott folytatja pályafutását.

További pályafutásodhoz sok sikert kívánunk Boti!

A tavalyi évben is csapatunkat erősítő és jelenleg is Mislenyben készülő labdarúgók közül már csak Fenyvesi Olivérrel nincs megállapodás, rajta kívül a Feleki Attila klubtulajdonos megegyezett Sólyom Csabával, Helesfay Donáttal, Fellai Józseffel, Vég Bencével, Kovács Tamással, Szabó Balázzsal, Zsdrál Miroszlávval, Kis Mártonnal és Schmidt Zsolttal.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!