U9 – Top tornával búcsúztunk a szezontól

Korosztályos csapatunk egy igen rangos meghívásos nemzetközi tornán vett részt Szombathelyen.

Hat országból 20 csapat mérhette össze tudását, többek között jelen volt az – FTC, UTE, BP. HONVÉD, DALNOKI AKADÉMIA, MÉSZÖLY FOCISULI, LURKÓ ILLÉS AKADÉMIA, NK MARIBOR, GRAZER AK, STURM GRAZ, SLOVAN BRATISLAVA, CFR CLUJ, FA BRATISLAVA korosztályos együttese.

A szervezők négy ötös csoportot sorsoltak ki, melyből az első két helyezett juthatott tovább.

CSOPORTMÉRKŐZÉSEINK:

PMFC – FC SOPRON                  2-0
PMFC – GRAZER AK                  0-2
PMFC – MÉSZÖLY FOCISULI    1-1
PMFC – NK MARIBOR               1-0

Nehéz csoportba kerültünk, az ellenfeleink közül két csapatot már ismertünk, viszont a Sopronnal és az osztrák csapattal nem találkoztunk. Körbeveréseknek köszönhetően csoportelsőként sikerült bejutnunk a legjobb nyolc csapat közé.

NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT:

PMFC – SLOVAN BRATISLAVA     0-0  büntetőkkel 3-2

Ellenfelünk fizikálisan kiemelkedett a mezőnyből, egy igen jó iramú mérkőzést láthatta a nézők . Végig lüktetett a játék, ellenfelünk játékosai keresték a párharcokat. Mi próbáltunk játszani, de csak helyzetekig jutottunk. A büntetőknél jobban remegett az ellenfelünk lába, így a négy közé került a csapatunk!

DÖNTŐBE JUTÁSÉRT:

PMFC – LURKÓ ILLÉS AKADÉMIA  0-0 büntetőkkel 2-3

Megismétlődött a gabersdorfi torna forgatókönyve , hisz ott is a Lurkó csapatával kerültünk össze a döntőbe jutásért. Nagyon jól kezdtünk, támadólag léptünk fel , és az első 3-4 percben két óriási helyzetet puskáztunk el. Talán ezen a mérkőzésen játszottunk a legjobban, végig a mi csapatunk dominált, ám a helyzeteinket nem sikerült gólra váltani.

A büntető rúgásnál most a pécsi lábak remegtek jobban, így a szombathelyi csapat visszavágott az ausztriai vereségért.

HARMADIK HELYÉRT:

PMFC – BP. HONVÉD   2-5

A csapatunk játszotta a focit és kapta a gólokat, nem tudtuk tartani a Honvéd roppant jó fizikumú, nagyon gyors támadóját.

VÉGEREDMÉNY: 

1. STURM GRAZ

2. LURKÓ

3. BP HONVÉD

4. PMFC

5. FC SOPRON

6. FTC

7. SLOVAN BRATISLAVA

8. UTE

9.GRAZER AK

10. MÉSZÖLY FOCISULI

A keret: BUDZSÁKLIA BENETT, KERESZTES NOEL, RÁCZ BALÁZS, PATAKI NOEL, ULRICH DANI, PÓLICS ÁRON, GYIMESI SZABOLCS, SAJNOVICS MILÁN, RÓKA ÁDÁM, VARGA BOTOND, DEMETER ÁDÁM.

Az  U9-es csapatunknak ez volt eddig a legerősebb mezőnyt felvonultató tornája, ahol ismét megmutatta, hogy a legjobbak között a helye.

Még egyszer szeretnénk gratulálni az egész szezonban nyújtott teljesítményetekhez, pihenjetek és játszatok sokat, jó nyarat kívánunk!

PÓKOS CSABA – JELENA RICHÁRD

Szólj hozzá a bejegyzéshez!