U9 – Nagyszerű őszt produkáltunk

A 2004-es korosztályunknak több „fronton”kellet helyt állnia a szezonban, hiszen a Dél-Dunántúli Regionális Bajnokság mellett, két országosan is  jó színvonalú tornán is szerepeltek, valamint a  1. korcsoportos kispályás Diákolimpiás küzdelmekben is részt vettek és két nemzetközi edzőmérkőzést játszottak.

Mindkét tornán remekül játszottak a srácok, a Halásztelken megrendezendő 18 csapatot felvonultató rendezvényen a dobogó harmadik fokára állhatott a csapat, míg  a Kalocsai Piros Arany  kupa pedig valóban „aranyosra” sikerült.

Az 1. korcsoportos kispályás Diákolimpiát a tavalyi évben sikerült megnyernünk, amit természetesen ebben az évben szeretnénk megismételni.  A csapat jó úton halad, hiszen eddig  négy győzelemmel, veretlenül vezeti a csoportot.

A Dél-Dunántúli Regionális Bajnokságban a második helyről várhatjuk a tavaszi szezont. Minden mérkőzésen meggyőzően, nagy fölényben játszottak a gyerekek. Öt győzelem  89-15 –ös  gólarány mellett egy veresége volt a csapatnak a Kalocsa ellen. Ezen a mérkőzésen is a mi csapatunk dominált 70-30 volt a labdabirtoklás a javunkra, de a jól védekező és kontrázó hazaiak nyertek.

A két nemzetközi edzőmérkőzés nagyon hasznos volt, a horvát ellenfeleink nagyobb pályán játszanak, nagyobb létszámban, és teljesen más mentalitásban. Ez mindkét összecsapáson látszott a gyerekeken, furcsa volt nekik a nagy terület, nagy kapu, és hogy minden labdáért meg kell küzdeni..

A Krpan&Babic Akadémia ellen jól játszott a csapat, a végére már eredményben is megmutatkozott a nagy különbség (6-1).

A Dinamó Zágráb ellen volt az eddigi  legnagyobb iramú mérkőzése a korosztálynak, nagyot küzdöttek a gyerekek a nagyon  gyors és agresszív játékot játszó horváth csapat ellen. Sok tanulsággal térhettünk haza!

Sok mérkőzést játszott a csapat, ahol fel tudtuk mérni, hogy körülbelül hol tartunk országos szinten.

Az ellenfeleink közül  játékban kevés csapat volt partiba velünk, fizikálisan viszont sokszor fölénk kerekedtek.  Csupán egy mérkőzésen  volt, ahol  inkább az ellenfelünk akarata érvényesült, azt hiszem ezt nem kell  szégyellni, hisz az ellenfél a Dinamo Zágráb korosztályos csapata volt (végeredmény 2-2).

Jó úton járunk sokat fejlődött a korosztály, szinte végig 100%-s volt az edzéslátogatottság, természetesen óriási előny, hogy két srác kivételével egy iskolába járnak.

Nem dőlhetnek hátra a gyerekek hisz lassan kezdődik a teremszezon, az már biztos, hogy 3-4 minőségi tornán fog indulni a gárda.

Gratulálunk az őszi szezonhoz srácok!

Pókos Csaba- Jelena Richárd edzők

Szólj hozzá a bejegyzéshez!