U9 – Megnyertük a II. Duna- Pent kupát

A hétvégén Dunaújvárosba második alkalommal került megrendezésre a Duna – Pent Kupa, korosztályos csapatunkat a szervezők idén is meghívták.

A torna tíz csapatát a szervezők két ötös csoportba sorsolták.

Csoportmérkőzéseink:

PMFC – MÓRI SE     6-0

Gólszerzők: Sajnovics3 , Keresztes2, Pataki

PMFC – GLÓRIETT SE  2-0

Gólszerzők: Pataki, Pólics

PMFC – ERCSI KINIZSI 6-1

Gólszerzők: Sajnovics 2, Keresztes 2, Ulrich, Pólics

PMFC – DUNAÚJVÁROS PASE 10-0

Gólszerzők: Ulrich 3, Sajnovics 2, Pataki 2, Pólics 2, Keresztes

A csoportmérkőzéseken végig hatalmas mezőnyfölényben játszottak a gyerekek, folyamatos volt a játékuk, annak ellenére, hogy 5+ 1-en játszottak egy viszonylag kis csarnokban. Négy győzelemmel veretlenül nyerte a csoportot a csapat, és várhatta a döntőbe jutásért zajló mérkőzést.

PMFC – SÁRSZENTMIKLÓS SE   5-0     

Gólszerzők: Pólics 2, Sajnovics, Keresztes, Rácz

A másik csoport második helyezettje a Sárszentmiklósi gyerekek lettek, így velük kellett játszani a fináléba jutásért. A mérkőzésen a papírforma érvényesült, az első percek kapkodó játékát leszámítva, magabiztos játékot bemutatva jutott a csapat a döntőbe.

FINÁLÉ:     

PMFC – FŐNIX GOLD (SZÉKESFEHÉRVÁR)    1-0 

Gólszerző: Sajnovics

Ellenfelünkkel már Székesfehérváron játszottunk egy remek mérkőzést, a Főnixes srácok nagyon jó fizikális adottságokkal rendelkeznek, és a labdával is tudnak bánni, tehát egy remek döntőre lehetett számítani. Ezt a mérkőzést már a nagy csarnokba játszották a csapatok. Pörgős kis meccs volt, rengeteg párharccal. Csapatunk volt a kezdeményezőbb, két kihagyott helyzet után egy szép találattal sikerült megszerezni a vezetést, ellenfelünknek egy-egy lövése volt, de kidolgozott helyzetig nem jutottak. A vezető találatunk után, még 4-5 gólszerzési lehetőséget puskáztunk el, de a vége maradt 1-0.

A csapat jó teljesítménnyel búcsúzott a teremszezontól, tudatos szép játékot bemutatva, veretlenül 30-1-es gólaránnyal lett kupagyőztes.

Végeredmény: 

1. PMFC 

2. FŐNIX GOLD (SZÉKESFEHÉRVÁR)

3. GLORIETT SE (BUDAPEST)

4.SÁRSZENTMIKLÓS SE

5. DUNAÚJVÁROS

A tornán résztvevő játékosok: Budzsáklia Benett, Ulrich Dani,Keresztes Noel,Pataki Noel, Rácz Balázs, Sajnovics Milán, Pólics Áron, Demeter Ádám,Fábián László.

A torna legjobb játékosa Pataki Noel lett, míg a gólkirályi címet Sajnovics Milán szerezte meg!

Gratulálunk srácok!
PÓKOS CSABA –  JELENA RICHÁRD

Szólj hozzá a bejegyzéshez!