U9 – A 2004-es korosztály is remekelt a halásztelki tornán

A 2004-s korosztály is hivatalos volt Halásztelekre az V. Németh  Ferenc emléktornára, ahol egy igen erős mezőnyben kellett helytállni.

Az U10-esekhez hasonlóan itt is a Kozármisleny és a PMFC vegyes csapat lépett pályára. Ahogy az 1 évvel idősebbeknél úgy a kicsiknél is örömmel mondhatjuk el, hogy a csapat nagy részét a mislenyi játékosok adták. Ezúttal is PMFC néven indult a kis közös csapat.

A  tornán 18 csapatot három hatos csoportba sorolták a szervezők.

Korosztályos csapatunknak a következő ellenfelekkel kellett szembenéznie a csoportmérkőzéseken: BP. HONVÉD, DEBRECEN, SZOLNOK,  DALNOKI AKADÉMIA,VIDEOTON.

Csoportmérkőzések:

PMFC – BP HONVÉD 5-1

Gólszerő: Pataki 3, Pólics 2

PMFC – DEBRECEN LOKI FOCISULI 1-3

Gólszerző: Pataki

PMFC – SZOLNOK 2-0

Gólszerző: Pataki, Keresztes

PMFC – VIDEOTON 3-1 

Gólszerző: Pataki, Keresztes, Rácz

PMFC – DALNOKI AKADÉMIA 1-0

Gólszerző: Rácz

A csoportmérkőzéseken remekül helyt álltak a gyerekek, szépen játszották az általuk megszokott kis játékukat. Még a Debrecen ellen is nagy mezőnyfölényben voltak, ám a helyzeteiket sorra elpuskázták a srácok, míg az ellenfél könyörtelenül kihasználta a hibáinkat.
Négy győzelemmel csoportelsőként sikerült a továbbjutás.

A három hatos csoportból a két első helyezett jutott be a torna legjobb hat csapatába. Ezek után két hármas csoportba folytatottak tovább a küzdelmek. Korosztályos csapatunk a DVTK I és a Pest Megye Válogatottjával  került egy trióba.

PMFC- DVTK 2-2     

Gólszerző: Pataki 2

Számunkra kedvezően alakült a mérkőzés, hisz kétgólos előnybe kerültünk, ám ettől kezdve kimaradtak a helyzeteink, lelkes ellenfelünk a három lehetőségéből kettőt értékesített és ezzel egalizálta a mérkőzést.

PMFC – Pest Megye Válogatottja 0-2      

A mérkőzést végig irányítottuk, egy tucat helyzetet kihagytunk, rúgtunk három kapufát de a játékot gólra játsszák, melyből ellenfelünk kettőt talált. Ezzel  a vereséggel csapatunk a bronz éremért játszhatott.

PMFC – MÉSZŐLY FOCISULI 4-1       

Gólszerzők: Pataki 2, Keresztes, Rácz

Szépen zárták a srácok a tornát, igen meggyőző, látványos játékkal rukkoltak elő, és ezzel a győzelemmel ebben az igen erős mezőnyben sikerült a harmadik helyet elérniük.

Elégedettek lehetünk a csapat teljesítményével, a tudatos játékukkal kiemelkedtek a mezőnyből, ami kicsit „döcögött”ezen a napon az a helyzetkihasználás volt. Nyolc mérkőzésből öt győzelem , két vereség és egy döntetlen 18-10-s gólarány.

A torna 1-6. helyezettje:

1. PEST MEGYE VÁLOGATOTT
2. SZOMBATHELY LURKÓ
3. PMFC 
4. MÉSZŐLY FOCISULI
5. DVTK
6. DEBRECEN LOKI FOCISULI


A bronz csapat tagjai: Budzsáklia Benett, Pólics Áron, Rácz Balázs, Pataki Noel, Keresztes Noel, Sajnovics Milán, Ulrich Dani, Bihari Zsombor, Fábián László.

Gratulálunk srácok büszkék vagyunk rátok!

Jelena Richárd – Pókos Csaba – Élő Tibor edzők

1 hozzászólás

  1. Papp Gizella szerint:

    Szívből gratulálok..és további sikereket kívánok Pataki Noel-nek és a csapatnak!!!

    Papp Gizella Pécs

Szólj hozzá a bejegyzéshez!