U8-U9 – Éremeső a Csukovics emléktornán

Két korosztályunk (2003-2004-s) volt hivatalos Székesfehérvárra a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Csukovics  emléktornára. 

Mindkét korosztályban tíz-tíz csapat mérhette össze tudását.

A nevezetteket két ötös csoportba sorsolták.  Az U8-as együttes a Videoton „B”, Dunaújváros, Halásztelek és Tatabánya  gárdáival került össze, míg az U9-es  csapatunk a következő ellenfeleket kapta: Siófok, Videoton”B”, Lurkó-Szombathely, és  Sárkeresztes.

U9 –es csapatunk csoportmérkőzései:

KOZÁRMISLENY – SIÓFOK 3-2

Gólszerzők: Vogyicska 2, Redzic

KOZÁRMISLENY- LURKÓ FC-SZOMBATHELY 1-3

Gólszerzők: Vogyicska

KOZÁRMISLENY- VIDEOTON ”B” 9-0

Gólszerzők: Szijas 3, Redzic 2, Vogyicska 2, Demkó, Horváth

KOZÁRMISLENY-SÁRKERESZTES 6-0

Gólszerzők: Szíjas 2, Virágos,Vogyicska,Demkó,Redzic

U8-as csapatunk csoportmérkőzései:

KOZÁRMISLENY-TATABÁNYA 4-0

Gólszerzők: Sajnovics 2, Rácz, Budzsáklia

KOZÁRMISLENY-HALÁSZTELEK 6-1

Gólszerzők: Rácz 2,Pólics 2, Budzsáklia, Pataki

KOZÁRMISLENY – VIDEOTON”B” 6-0

Gólszerzők: Sajnovics2, Budzsáklia2, Keresztes, Pataki

KOZÁRMISLENY-DUNAÚJVÁROS 4-1

Gólszerzők: Sajnovics 3, Budzsáklia

A csoportmérkőzéseiket mindkét korosztályunk sikerrel zárta a kisebbek magasan kiemelkedve lettek csoportelsők, míg az U9-es címvédő csapatunk csoport másodikként jutott az elődöntőbe.

Mindkét Mislenyi kis csapat a Videoton első csapatával  mérkőzhetett a döntőbe jutásért.

U9-es elődöntő:

KOZÁRMISLENY – VIDEOTON  0-1

Az egész mérkőzésen mi voltunk a kezdeményezők, a házigazdák elsődlegesen a játékunk tördelésére rendezkedtek be. Az első öt percben három százas ziccert hibáztunk,  egy labdavesztés után egy jól eltalált lövéssel megszerezte a vezetést a  nagyon motivált hazai csapat. A játék képe ezután sem változott, mi játszottunk, de csak helyzetekig jutottunk, még az utolsó másodpercekben is kétszer vehettük volna be a Fehérvári csapat kapuját. Sajnos a siralmas helyzetkihasználásunknak köszönhetően nem sikerült a fináléba jutás.

U8-as elődöntő:

KOZÁRMISLENY-VIDEOTON 3-2

Gólszerzők: Sajnovics, Pataki, Fábián

A kicsik végig nagy fölényben játszottak az  erősebb fizikumú házigazdák ellen, két szerencsés góllal tudott szépíteni a Videoton. Az ötödik győzelmet is sikerült begyűjteni a  csapatnak, és ezzel veretlenül várhatta  a fináléban az ellenfelét.

U9 –es bronz csata:

KOZÁRMISLENY-MÉNFŐCSANAK 3-1

Gólszerzők: Vogyicska, Redzic, Virágos

Ezen a mérkőzésen nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A torna legszebb játékát bemutatva játszotta végig a mérkőzést a csapat. Ha egy kicsit jobban odafigyelünk a végjátékra akkor a végeredményben is nagyobb különbség lehetett volna.  De ez így is nagyon szép volt!

1.    VIDEOTON
2.    SZOMBATHELY-LURKÓ FC
3.    KOZÁRMISLENY

U8-as döntő:

KOZÁRMISLENY – SIÓFOK    5-0

Gólszerzők: Pataki 2, Budzsáklia 2, Sajnovics

Azt hiszem a végeredmény önmagáért beszél, ellenfelünknek csak momentumai voltak.  Egy percig sem volt kérdéses , hogy ki nyerheti meg ezt a mérkőzést, nagy  fölényben játszottunk, szép gólokat értünk el, és ezzel kupagyőztes lett a kis csapatunk!

1.    KOZÁRMISLENY
2.    SIÓFOK
3.    VIDEOTON

Mindkét kozármislenyi csapat nagyon szépen tudatosan játszott az egész nap folyamán, mutatott játékukkal a mezőny fölé emelkedtek. Egyre többen érdeklődnek  csapataink felől, kíváncsiak a képzési módszereinkre.

Az U8-as csapatunk veretlenül  hat győzelemmel  28-4-s gólaránnyal nyerte meg a tornát.  Az UTE torna megnyerése óta sokat fejlődtek a srácok, már pontosabban és gyorsabban megy a játék. Nagyon szép dolgokat láthattunk a gyerekektől!

A csapat tagjai: Hegyi Máté, Pataki Noel, Sajnovics Milán, Keresztes Noel, Rácz Balázs, Budzsáklia Benett, Pólics Áron, Bihari Zsombor, Fábián László

A torna gólkirálya Sajnovics Milán lett.

Az U9-es csapatunk egy kicsit fáradt volt, a torna előtti egy hét kicsit megfogta a társaságot. De még így is nagy fölényben játszottak az ellenfeleikkel szemben, sajnos ma két mérkőzésen nem igazán ment a góllövés.

A csapat tagjai: Barabás Milán, Vogyicska Balázs, Redzic Dámir, Szijas Dániel,Virágos Ákos,Demkó Attila, Horváth Marcell Boldizsár.

A torna gólkirálya Vogyicska Balázs lett.

Mindkét csapatunknak gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rátok!

Jelena Richárd-Pókos Csaba

 

2 hozzászólás

  1. Gyuri szerint:

    gratulálok

  2. Rákó szerint:

    Gyönyörű játék!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!