U8 – Iskoláztunk a PMFC ellen

PMFC U8 – Kozármisleny U8 0-10

Gólszerzők: Pataki 3, Rácz 2, Pólics 2, Keresztes 2, Budzsáklia.

A  PMFC által szervezett regionális bajnokságban az ősszel még az U9-es csapatunk szerepelt, de szakmailag nem volt sok értelme ott versenyeztetni őket, ezért az egy évvel kisebb korosztályunk lépet a helyükre. A kis korosztályunknak egyből a PMFC  hasonló korosztályos csapata ellen kellett bizonyítani. A mérkőzés igazán csak az elején volt izgalmas, ekkor még nagyon görcsösen játszottak a gyerekek, igazából semmi sem sikerült.
El kellett telnie negyed órának ahhoz, hogy mindenhez megfelelően alkalmazkodjanak, és ettől kezdve már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a mérkőzés végeredménye. Nem volt folyamatos a játék, rengeteg helyzetet kihagytunk, de így is óriási különbség volt a két csapat között. A PMFC csapatára nézve nagyon hízelgő a végeredmény.

Gratulálunk srácok!

Jelena Richárd – Pókos Csaba edzők

27 hozzászólás

 1. oregrocker szerint:

  Láttam a meccset. Szánalmas volt a Pécse nézve. 25 gól van a két csapat között. Kérdem én: milyen utánpótlás munka folyik ott? Annyi pozitívumot láttam, vagy is hallottam. hogy Éllő Úr legalább nem üvöltözött, mint a fába szorult féreg, ahogy a PMFC-nél amúgy szokás. Csak a legnagyobb elismerés hangján lehet a csapatról beszélni.

 2. anyuka szerint:

  Először is gratulálok a fiúknak.

  Az 1. hozzászóláshoz:
  A Misleny eddig azért járt tornákra, hogy onnan kiválogassa magának más csapatok legjobb játékosait, és azoknak ajánlatot tettek, hogy átmenjenek hozzájuk focizni. Ezért nem tudtak eddig kiállni pl. a regionális tornákra, mert nem volt kivel.

  Egy kiválogatott csapattal nem nehéz nyerni.

  3 játékosuk is az “Élő Úr” nevelése. Ezen kívül ajánlatot tettek az egyik kapusnak és egy védő játékosnak is, akik nem mentek át. Más csapatoknál “saját anyagból” dolgoznak.

  A cikkhez annyit: elég nagyképű dolog kiírni 8 éves gyerekeknél, hogy leiskoláztak egy másik csapatot (az újpesti szülők jutnak erről eszembe). Ez jellemzi az edzőket..

 3. gt szerint:

  Kedves anyuka!

  A különböző tornák (akár egy Bozsik) arról szólnak, hogy megmutassák magukat a csapatok és ha találnak újabb tehetséget, azt megpróbálják soraikban tudni.
  A Kozármisleny U9-U11-es csapatai eddig is jártak Regionális tornákra, többek közt az U9 veretlenül vezeti az egyiket (2 különböző Regionális bajnokságban is részt vesznek. Ebből az egyik a pécsi)
  Csapataink a fejlődésük érdekében többször az idősebbek közt versenyeznek, pl. az U9-esek az U11-es Regionális bajnokságban is szerepeltek már.

  A kiválogatás a kozármislenyi óvodában illetve iskolában kezdődik, de nyilván mindig van egy-két érkező kivülről is. Adott esetben az Egyesület keresi meg a játékost, de fordítva is elképzelhető, hogy pl. más csapatból szeretne valaki tagja lenni csapatunknak.

  “Más csapatoknál saját anyagból dolgoznak” – kicsit vicces. Ugye nem a mostani U8-asok fogják majd a PMFC felnőttcsapatát alkotni 15 év múlva? NEM! Elég megnézni a PMFC akár U13-as akár U15-ös csapatait. Mindenki fog igazolni “kivülről2 is – ami teljesen rendjén is van!

  Az iskolázott a csapat nem egészen ugyan azt jelenti, mint a leiskoláztuk a másik csapatot. Az iskolázott a csapat, az annyit jelent focista berkekben, hogy iskola játékot bemutatva (szép, eredményes játék) arattunk győzelmet.

 4. NagyG szerint:

  Tisztelt anyuka!

  A TÉNYSZERŰSÉG kedvéért.
  Az említett 3 gyerek egyikét sem a Kozármislenyi Sportegyesület kereste meg. Ők jelentkeztek nálunk, szimpatikus volt számukra a Kozármislenyben zajló munka. Eljöttek edzésre, és annyira tetszett a gyereknek és szülőnek egyaránt, hogy ide járnak azóta is.
  Az említett srácnak sem az egyesület tett ajánlatot, hanem a 3 hozzánk átigazoló gyerek illetve szüleik próbálták megfűzni, hogy jöjjön át ő is ide, de ez meghiúsult – ha jók az információim – logisztikai okokból kifolyólag.

 5. Alexin Bernadett szerint:

  Tisztelt Nagy G!

  A TÉNYSZERŰSÉG kedvéért.Az információja nem jó és nem is hiteles,mivel Ön nem a klub edzője.Természetesen a gyerekeknek gratulálok,sok sikert kívánok,talán inkább Ön is ezt tegye.

 6. NagyG szerint:

  Tisztelt Alexin Bernadett!

  Valóban nem vagyok a Klub edzője, a honlapot szerkesztem csupán. Amit írtam, azt az edzőkkel kommunikálva írtam! Csak ismételni tudom magamat, előbb a szülők beszéltek a 4. sráccal/szüleivel, majd miután hajlandóságot mutatott/mutattak, természetesen edzőink is felvették a kapcsolatot a játékossal!
  Nemcsak hogy sok sikert kívánok a srácoknak, de egyben NAGYON büszke is vagyok utánpótlás labdarúgóink és edzőik sikereire! Az Egyesület vezetése nevében is ugyanezt mondhatom!
  További jó szurkolást és sok sikert kívánok!

 7. Pataki Zsolt szerint:

  Kedves Anyuka!

  Sosem szoktam fórumozni, de erre a hozzászólásra azért reagálnék:

  PATAKI NOEL apukája vagyok és a fiúnk átigazolásához hozzáfűzném, hogy miután korosztályt váltottunk és elindultunk a 2011-2012-es PMFC által kiírt regionális bajnokságban, szerencsénk volt látni  a Kozármisleny 2003-as focicsapatát, akiknek a játéka nagyon tetszett. Ezután megkerestem a kozármislenyi korosztályos edzőt, akinél jeleztem, hogy megtekintenék egy edzést, ill. ha lehetőség lenne rá edzenénk is egyet. Mivel a 2 csapat között megegyezés van, hogy a nevelő egyesület tudta nélkül nem edzhetnek a másik csapatánál, ezért nem engedélyezték az edzést. Viszont amit az edzésen láttam, az engem maximálisan meggyőzött arról, hogy a munka amit folytatnak, a fiam fejlődése szempontjából fontos lenne. (Ezt az elmúlt félév eredményei is igazolják). Az edzők nem tudták milyen  képességű a fiam, ezért már előre jelezték nekem, hogy amennyiben nem fér bele az általuk elképzelt játékba, nem biztos, hogy hosszútávon számítanak rá. Ezek után egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, de mivel tudtam, hogy a fiam fejlődését szolgálja, az átigazolást meg kellett lépnem .
  Döntésemet azóta sem bántam meg. 
   

 8. oregrocker szerint:

  Kedves Anyuka !

  Az általam használt szánalmas jelző, ha sértő volt, elnézést kérek, higgye el, semmi bántó szándék nem volt bennem. A szánalmast az önök csapata által bemutatott játékra értettem, mert azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a két csapa nem volt azonos súlycsoportban. Ha tetszett már látni gyerektornákat, biztosan nagyon sokat látott, akkor azt is láthatta, hogy a misleny játszotta a focit, a Pécs “üldözte ” őket. Higgye el, ez nem a gyerekek hibája. Több pécsi szülővel beszélgettem a meccs után, akik ugyan azon a véleményen voltak, mint én. Aki reálisan nézi ezt a játékot, az nem is mondhat mást. Milyen utánpótlás nevelés folyik Kozármislenyben? Azt hiszem mindent elmond, hogy a 2003-as korosztály ahol elindul, ott általában nyer is, de ugyan ez elmondható a kisebb korosztályokról is.. Ha nemzetközi, ha hazai tornáról van szó. Ezeken a tornákon általában akadémiák indulnak, ennek ellenére nyernek.Azt hiszem, az mindennél többet mond, hogy Tolnáról, Paksról, Bonyhádról, Mohácsról, Kozármislenybe hozzák edzeni a gyerekeket, nem kicsi áldozatot vállalva a szülők. Nem elcsábítják a gyerekeket, a szülők szeretnék ide hozni. Ezen kellene elgondolkodni. Nem lehet, hogy itt valami tudnak?

 9. Mislenyi Anyuka szerint:

  Kedves Anyuka!

  Igazán jót mosolyogtam a hozzászólásodon,sok butaságot hordtál össze!A kisebbik fiam a Mislenyben focizik, így én is képben vagyok egy-két dologgal kapcsolatban.Valóban nagyon jó edzésmunka folyik itt, amit az U8-U9 csapatok eredményeivel alá is tudok támasztani. Nyilván ehhez jó gyerekanyagra is szükség van, na meg jó edzőre, szülői háttérre stb. Én úgy gondolom, hogy a Te gyermeked is szívesen tartozna egy olyan csapathoz, akik általában megnyerik a meccseket. Akkor nem lenne savanyú a szőlő és nem keresnéd a másikban a hibát. Minden egyesület keresi a jó képességű gyerekeket, de Te csak legyél büszke, hogy saját anyaggal álltok fel.Azok a gyerekek akik eljöttek vagy azok, akik nem jöttek el a PMFC-ből saját elhatározásukból tették, de Te még ezt is jobban tudod, mint azok, akiket érint a dolog.Egyébként köszönik jól vannak és sokat fejlődtek. Néha úgy érzem, hogy a szülők generálják a két csapat közti feszültséget,pedig sokkal okosabb lenne inkább összedolgozni.A nagy fiam is a Mislenyben focizott, de átigazolt egy ˇmásik csapathoz”. Tudod mi történt ez után? A Mislenyi Egyesület sok sikert kívánt neki és többször is beszámolt az új csapatával elért eredményeiről! Te is tedd ezt és örülj más gyerekek sikerének!!!

 10. Fábián András szerint:

  Kedves Anyuka!

  Csak sejteni vélem, hogy ki vagy, ha tévedek, akkor elnézést kérek az érintettektől. Én az érintettség okán reagálok az indulataidra. Fábián Lacika fiúnk 2 évig a PMFC-ben focizott és nagyon köszönöm ezúton is az edzőknek, hogy a gyerekek fejlődéséért mindig is a legjobb tudásukat adva nevelték őket. Azonban most eljött a pillanat, amikor szülőként az összes körülményt figyelembe véve a gyerekkel egyetértésben meg kellett hoznunk egy döntést, amit nem a mislenyi edzők, nem is a mislenyi szülők generáltak, hanem mi magunk.
  Pataki Zsolt elmondta már, én is elmondom, minket sem ismertek az edzők, megjelentünk náluk, megnéztem az edzést, azt mondtam: ez kell nekünk. Majd beszéltem az edzőkkel, akik azt mondták, hogy járhatunk ide, de egy hónap múlva akár kenyértörés is lehet a vége. Hála égnek még mindig itt vagyunk, jól érezzük magunkat és őszintén kívánom neked is, nektek is bárhol is focizzatok, hogy a mislenyi sikerek útjára lépjetek, mert ez nagyon jó érzés.
  Szakmailag nem szólhatok hozzá az általad elmondottakhoz, mert nem vagyok szakavatott, viszont mint a sportág lelkes rajongója boldog vagyok, hogy a gyerekem olyan közegben sportol, ahol igazi focira tanítják a kis lurkókat. Hiszed vagy sem, itt a gyerekeket nem csak focizni tanítják, hanem nevelik is őket, úgy ahogy én is szeretném. Pl. nincs csúnya beszéd, vad ordibálás, stb., hanem következetes szakmaiság. Szoktuk mi szülők egymás között mondani, amikor összejövünk, ha ilyen edzők dolgoznának szerte az országban, belátható időn belül lenne sikeres magyar válogatottunk is.
  És még valami: a mislenyi szülőkben nincs még nyomokban sem indulat. Megfejtettem a titkot: mert nem kérdés számukra, hogy a gyerekük jó kezekben van. Az eredmények csak jönnek és jönnek. A nemzetközi és hazai tornákon pedig tanulják a riválisok kimondani, hogy: K O Z Á R M I S L E N Y.
  Sok sikert kívánunk nektek is!!!

 11. öreg mislenyi szerint:

  Kedves Hozzászólók!

  Érdekes polémia alakult ki, amellyel kapcsolatban számomra az alábbi tanulságokkal szolgál:
  1. a “jól értesült anyuka” hát enyhén szólva nem mondott igazat.
  2 a valóban érintettek által mondottak meggyőzőek és udvariasan fogalmaznak.
  3 lassan 50 éve sportolok, sok meccset elvesztettünk, de nem az ellenfeleket fikáztuk. talán hasznosabb lenne azzal foglalkozni és azon gondolkodni hogyan lehetne a jót, az eredményest megtanulni és alkalmazni, Nem szégyen mástól tanulni!
  4. vajon meddig tart a mislenyi foci csoda? meddig lehet kis pénzből nagy focit csinálni? meddig bírja az a néhány lelkes vezető, akik a focit anyagi értelemben nem fejős tehénnek nézik? ezzel a magyar foci fehér hollói. őket és a velük dolgozókat én maximálisan tisztelem azokkal a szülőkkel együtt, akik gyermekeikért áldozatot nem kimélve mindent megtesznek – felelős döntéssel!

  Talán ez az utóbb említett szemlélet segítené jobban a gyerekek és a labdarúgás fejlődését!

 12. Tompa Tünde szerint:

  Kedves Mindenki!
  Azon kevés szülők egyike vagyok, aki azért hordja a focipályára a fiát, mert az a fiú focizni szeretne és azért a PMFC pályára, mert az a fiú ott szeretne focizni. A célom az, hogy a gyerek mozogjon és azt örömből tegye. Megdöbbenve olvastam a fentieket. A sportszerűség oldalára kívánok állni, ezért úgy vélem a Mislenynek csak gratulálni tudok. Az viszont egy kicsit sem sportszerű, hogy 8 éves gyerekeket “leszánalmasozunk”, a csapatok edzőit így vagy úgy minősítjük. Azt hiszem öreg mislenyinél van az igazság nagy része. Decemberben a PVSK tornára érkezve nagy örömmel láttam, hogy a fiam beszaladt a pályára a Noellel játaszani és így tett több gyerek is. Noel üdvözölt minden régi edzőt és gyereket. Azt hiszem sokat tanulhatunk a gyerekeinktől, akik a mez színétől függetlenül képesek tisztelni egymást! Szép napot mindenkinek!

 13. oregrocker szerint:

  Kedves Tünde!

  maximálisan egyet tudok veled érteni, a szánalmas jelzőt a mérkőzés képére szántam, ha bántó volt elnézését, még egyszer mea culpa, maxima mea culpa. Tudod ebben a korban még a játékról kellene szólni a focinak és nem az eredményről, arról, hogy a gyerek jól érezze magát,
  de vannak olyan szülők, akik mesterségesen gerjesztik a problémát. Az általad írt tornán én is ott voltam, láttam mi törtét, csodálatos volt, mer egy gyerek érzéseit nem tudod becsapni, az általában mindig őszinte. Ez így szép.
  Ígérem többet nem szólok hozzá.
  Szép napot mindenkinek.

 14. anyuka szerint:

  Kedves Hozzászólók!
  Ha olvastátok amit írtam, akkor láthattátok, hogy gratuláltam a fiúknak.
  A véleményemet az első hozzászólónak írtam. A “megkeresés” témát más szülőktől hallottam, de tudok arról, hogy van olyan gyerek, akit a szülő vitt oda, nem hívták. Ennek nem sok jelentősége van, viszont a hozzászóló erősen fikázta az edzőt, és a második hozzászólásában a gyerekeket is.
  Én úgy gondolom, nem az edzés minőségében kell a hibát keresni, hanem a “gyerekanyagban”.
  Azt hiszem, ezt le is írtam.. A szánalmas jelzőt kikérem magamnak a gyerekek nevében!

  Amúgy a foci nem egyéni, hanem CSAPATjáték. Ha egy gyerek elmegy, a csapatot hagyja cserben, akik addig “nevelték”. Persze van, akinek a saját gyereke fejlődése a fontosabb, ezt is megértem, ezzel nincs semmi gond, de utólag ne fikázza már a másikat!

 15. Rácz anyuka szerint:

  Kedves Anyuka!

  Utolsó érintettként, a “három gyerek” egyik anyukájaként jelzem, mi sem “hívásra” érkeztünk, mi is saját elhatározásból döntöttünk mostani csapatunk mellett, a ragyogó képzés, a kiváló infrastruktúra, és az edzések nem késői időpontja és nem utolsó sorban az iskolaváltás miatt. (tehát jelenleg nincs a mislenyi csapatban olyan gyerek, aki megkeresés után döntött és jött el a PMFC-től – amit egyébként nem ítélek el – tévesek az információi!) A döntésünk után személyesen és levélben köszöntük meg edzőbácsiknak, kivétel nélkül, a munkájukat, valamint búcsúztunk el a csapattársaktól (olvasható a PMFC 2003-asok oldalán a fórum rovatban).Minden tornán, meccsen, ahol a két csapat találkozik, gyermekem üdvözli a volt edzőit és csapattársait egyaránt, és nem csak azért, mert így van nevelve.Ő sem és mi szülők sem felejtettük el, hol kezdtük. A vasárnapi mérkőzés után pedig, kisfiam volt játékostársaival focizott még a hátsó pályán órákig. A mérkőzés végeredménye pedig egy olyan jelzés minden csapat részére, amiből lemérhető hogy hol tart jelenleg,a másikhoz csapathoz képest.Ezért rendezik a tornákat, bajnokságokat! Ismerve volt csapatunk sikereit, büszke vagyok az elért eredményre, a fiúkra és az edzőkre.

 16. Fábián András szerint:

  Kedves Anyuka!

  Fedd fel magad légy szíves, mert már nagyon kíváncsiak vagyunk rád. Kisebb fogadásokat kötöttem a kilétedről, szeretném azokat bekaszálni.

 17. anyuka szerint:

  A következő meccsen megdumáljuk 🙂

 18. Gyuri szerint:

  Szevasztok!

  Jó a fórum!

  A nagy munkában Én lemaradtam mindenről a Bea beelőzött! (Rácz anyuka)

  csak egy megjegyzésem van:

  Kérem a PMFC rendezőit,hogy legközelebb a kapukat tegyék a pálya azon részére(szélére),ahol még van fű.

  Előre is köszönöm szépen! és további jó fórumozást!

 19. egy másik anyuka szerint:

  Teljes megdöbbenéssel olvastam a cikket, és a hozzászlásokat. Életemben egy fórumhoz sem szóltam hozzá, de most úgy érzem ehhez muszáj megjegyzést tennem. Nyilvánvaló, hogy a cikk címe váltotta ki a véleményeket, és utólag kár is ezért szabadkozni, hiszen minden műnek olyan címet kell adni ami találó, figyelemfelkeltő és arra utal hogy mi is a “mű” mondanivalója. Nos, azt hogy nincs kiválogatás a mislenyi csapatban, az előttem szólaló szülők ismerték be. Hiszen nem egy írta le, hogy az egyesület edzőit megkeresve azok feltételekhez szabták azt, hogy befogadják-e a csapatba a gyereket. Könyörgöm! Mi ez, ha nem kiválogatás? 7 évesen? Döbbenetes. Nem arra kéne hogy irányuljon az edzők akarata, hogy minél több gyereket oda vonzzanak? Számomra ebből most csak EZ jött le. Így azonban könnyű másokat leiskolázni!

 20. egy másik mislenyi anyuka szerint:

  Eszembe nem jutna, hogy a PMFC honlapjára felmenjek, és megjegyzéseket tegyek! Örülök, hogy a mislenyi csapatban focizik a kisfiam és, hogy ennyien irigykednek a csapatra, az edzőkre, de a tény, hogy ezek a gyerekek játszák a focit, szeretik az edzőiket, nem hiszem, hogy ugyanez elmondható lenne a PMFC gyerekekre.

 21. Tompa Tünde szerint:

  Kedves Mislenyi Anyuka!
  Hidd el nekünk sem jutott volna eszünkbe ide írni, ha nem írják azt a gyerekeinkről, hogy szánalmasak. Hogy irigykedünk-e? Igen, tényleg szép és dícséretes munka folyik ott. Én már leírtam miért hordom focizni a fiam és ebbe nem férne bele sohasem az, hogy holnapután azt mondják neki, hogy viszlát! Mint ahogy az sem férne bele, hogy ne szeresse és tisztelje az edzőit, társait és ellenfeleit. Én most itt utoljára kérem, hogy ne bántsátok a gyerekeket és az edzőket sem sem oda, sem vissza. Ezek a gyerekek már tudnak olvasni! Az enyém előszeretettel látogatja az utánpótlás holnlapokat! Tisztelettel: Tompa Tünde

 22. anyuka szerint:

  Kedves mislenyi anyuka! A honlapra azért mentünk fel, mert elment a híre a cikknek és a hozzászólásnak, és nem azért, mert irigykedünk a gyerekekre :).
  Örülök, hogy jól érzik magukat a fiúk. Egyébként felesleges vitatkozni/veszekedni ezen a témán, csak feldühített az első hozzászóló. További jó munkát kívánok a gyerekeiteknek, és a PMFC-s fiúknak is :).

 23. Ervinapuka szerint:

  A mai városi diákolimpiai döntőt a kozármislenyi általános iskola csapata játszotta a pécsi Árpád fejedelem általános iskola csapatával. Köszönjük a fair play játékot és külön elismerés Keresztes Noel sportszerű viselkedéséért. Gratulálunk mindkét csapatnak, akik továbbjutottak a megyei döntőbe. Sziasztok!

 24. Gyuri szerint:

  Szia Ervin!

  köszönjük és nektek is.
  Gyuri

 25. schneider gábor szerint:

  Tisztelt Szülők! Mindenki figyelmébe ajánlom Budavári Ágota: Sportpszichológia című könyvét! Az UEFA maghatározta a korosztályos képzés során megtanulandó ismereteket! A kezdeti szakaszokat, szoktatás a játékhoz és tanulás a játékon keresztül határozta meg. A hangsúly a JÁTÉKON van! A győzelem fontos, de nem minden! Most, még nem! Ne vegyék el a játék örömét a gyerekektől! A Kozármisleny SE valamennyi sportszerető tagjának, további sok sikert kívánok! Schneider Gábor

 26. velemeny szerint:

  Kedves Schneider Gábor!

  Engedje meg, hogy véleményére reagáljak. Köszönjük a tájékoztatást, hogy mit ajánl az UEFA. Bizonyára Budavári Ágota is hasznos dolgokat ír könyvében.
  DE talán nem volt elég figyelmes, hiszen a többség NEM a győzelemről, vagy gólarányról beszél, hanem felkészülésről, edzések minőségéről, a gyerekek fejlődéséről.
  Arról, hogy a kiváló lehetőségekkel rendelkező PMFC-től a pécsi szülők Kozármislenybe hozzák a gyerekeket!!!
  Miért?
  Azért mert úgy látják, hogy gyerekük JOBB HELYEN van Mislenyben, nemcsak szakmai, de emberi/nevelési szempontok alapján is, nem mellékesen a gyerekek szeretnek idejárni, szeretik az edzőiket!!
  Igen egyetértünk, hogy a JÁTÉKON van a hangsúly, de azért érdemes elgondolkodni az itt leírtakon. A semleges hozzászólásokon, vagy éppen szülői véleményeken!
  Ezt a rész nem kellett volna átugrani a hozzászólások olvasása közben!

 27. Gyuri szerint:

  Szia Gábor !
  Én is így gondolom a játék a lényeg! Ki lehet kapni… Na,de hogyan! Megaláztatva, büszkén, csapni való játékkal, utolsó percben kapott góllal vagy csak úgy, ez azért nem mindegy, de te is tudod ezt és a gyerekeknek sem mindegy, ezért nekünk szülőknek sem. Óvjuk, védjük csemetéinket, de ez így is van rendjén. A gyerekek saját maguknak teszik fel a lécet, a mércét, ez is normális. Ma minden a versenyről szól az életben-pl.: ki a legjobb tanuló, ki nyeri a versmondó versenyt stb… A győzelemnek most még csak jelzés értéke van számunkra. Nekünk elsősorban azt jelenti, hogy mennyit tudtatok átadni nekik. Mi maradt meg. Ez olyan, mint a dolgozat a suliban. Azonban aki elmegy szó nélkül bizonyos jelzések, eredmények mellett az struccpolitikát folytat. A gyerekeink nevetve, mosolyogva fociznak és előbb mennek edzésre! Imádják, amit csinálnak. Még engem is meglep ez a szorgalom. Irigykedem, hogy én gyerekként még csak álmodni se tudtam ilyen lehetőségekről. Hidd el, itt valamit jól csinálnak nagyon jól. Megértem, ha erre valaki büszke legyen az edző, szülő vagy rocker. Senkit nem akartunk megbántani, minden érintettet ismerek, egytől egyik becsületes sportot szerető és tiszteletre méltó embernek tartok. Viszont még egy PMFC-s edzőt sem láttam nálunk, hogy megnézze itt mit csinálnak esetleg máshogy, mi a siker titka. Vajon miért?
  Üdv:.Gyuri

Szólj hozzá a bejegyzéshez!