U8-as csapatunk aranyos hétvégéje

Szombaton Komlóra egy hatcsapatos tornára volt hivatalos 2004-es korosztályunk.

A tornát a 2003-as korosztálynak írták ki, de mi úgy gondoltuk, hogy a regionális tornákon az egy évvel idősebbek között szerepeljenek a csapataink.

A  tornán résztvevő csapatok: Komló, PVSK, Szekszárd, Bogád, Hosszúhetény, Kozármisleny.

Csoportmérkőzések:

Kozármisleny-Komló  1-0    

Gólszerző: Sajnovics

Az első mérkőzést a hazai csapat ellen vívták a gyerekek.  Végig irányították a derbit a srácok, helyenként szép játékot bemutatva  nyerték meg az első csoportmérkőzést. Ellenfelünk alig-alig jutott el a kapunkig.

Kozármisleny-Hosszúhetény 6-0

Gószerzők: Budzsáklia 2, Keresztes 2, Sajnovics, Pataki

Nem volt  egy súlycsoportban a két csapat, szinte percenként kerültek helyzetbe a gyerekek. Meggyőző, ám  helyenként akadozó játékkal nyerték meg a srácok a második csoportmérkőzésüket. Így csoportelsőként várhattuk  az elődöntőt.  A csoportunk második helyezettje az elődöntőbe jutásért megverte a másik csoport harmadik helyezett csapatát. Így a sors ismét a hazai csapattal hozta össze csapatunkat.

Elődöntő:

Kozármisleny – Komló  1-0

Gólszerző:  Sajnovics

A forgatókönyv  nem változott, végig irányítottunk, szépen játszottunk, csak a helyzetkihasználással voltak problémák. Egy percig sem volt kérdéses, hogy melyik csapat kerül a fináléba.

Döntő:

Kozármisleny – PVSK  1-0

Gólszerző: Budzsáklia

A torna legszínvonalasabb összecsapása volt, végig lüktető iram mellett. A mi csapatunk volt a kezdeményezőbb, több helyzetet is kihagytunk a mérkőzés elején, de ellenfelünknek is akadt egy-két ígéretes támadása. Egy nagyon szép szabadrúgásból  vezetéshez jutottunk, amit nem sikerült a Vasutasoknak a mérkőzés lefújásáig  egalizálni.

Ez követően jöhetett a megérdemelt ünneplés, kupagyőztes lett a kis csapatunk!

Ezen a napon négy mérkőzést játszott játszottak a gyerekek egy évvel idősebb  társaik ellen, a mérleg négy győzelem 9-0-ás gólarány. Jól játszottak a srácok, de sokkal több van bennük, egy-két játékos még nagyon izgul, nem meri  megcsinálni azt amit edzésen már könnyedén alkalmaz. De nagyon jó úton jár a csapat, játékuk kezd hasonlítani a már sok tornát megélt és ott remek teljesítményt bemutató U9-es csapatéhoz.

A torna végeredménye:  

1.  KOZÁRMISLENY    
2. PVSK
3. KOMLÓ
4. HOSSZÚHETÉNY
5. SZEKSZÁRD
6. BOGÁD

 

A csapat tagjai: Mészáros Robi, Keresztes Noel, Sajnovics Milán, Budzsáklia Benett, Pataki Noel, Rácz Balázs, Bihari Zsombor, Pólics Áron.

A torna legjobb kapusa a Boszniában is megválasztott Mészáros Robcsi lett!

Gratulálunk  gyerekek, egy nagyon szép délutánnal ajándékoztátok meg  a végig nagyon lelkesen és kulturáltan szurkoló szüleiteket és természetesen edzőiteket.

Pókos Csaba – Jelena Richárd edzők

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Csobán Róbert szerint:

    Gratulálok a csapatnak és edzőiknek!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!