U21 – Első helyről várjuk a folytatást

Az alapozást sokan kezdtük el, de sajnos a bajnokság végére már épphogy csak megvoltunk, ennek ellenére így is megoldottuk a feladatot és első helyről vághatunk neki a tavasznak.

A szezon elején még akadtak problémák a csapategységgel, hiszen különböző helyekről lett összeválogatva a keret. Az első néhány fordulóban akadtak kisebb fajta klikkesedések is, de ezek később teljesen megszűntek és egy remek csapat állt össze.

Amiben mindenképpen fejlődnünk kell az a koncentráció, hiszen voltak olyan botlások, amiket simán elkerülhettünk volna ha egy kicsit jobban koncentrálunk.

Legnagyobb élmény az ősz során, amikor itthon megvertünk 9-1 re úgy a Nagyatádot, miközben a bajnokság elején még 1-1-et játszottunk ellenünk idegenben. A hazai meccsen mindenki beleadott mindent és nagyszerű győzelmet arattunk.

Csapatunk a 14 mérkőzésből 10 megnyert, 3 döntetlen és 1 vereség mellett 33 ponttal várja a tavaszi folytatást.

Az együttes gólkirálya Imrő Tamás lett 20 találattal, de a góllövő listán az első háromban mindhárom játékos kozármislenyi:
1. Imrő Tamás 20
2. Reitz Barnabás 14
3. Schneider Bence 13

Pozitívnak tartom hogy az U21 csapatunkból a Liga Kupában a felnőtteknél is jó páran szóhoz jutottak  és megállták a helyüket: Tar András, Reitz Barnabás, Galamb Dávid, Schneider Bencze, Németh Adrián, Horváth Szabolcs, Imrő Tamás.

És ezúton szeretnék mindenkinek jó pihenést és Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánni !

Németh Zsolt edző

Szólj hozzá a bejegyzéshez!