U21 – Megnyertük az NB II-es bajnokságot

Kozármisleny – Nagyatád 8-0 (4-0)

U21-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Nagy I.

Kozármisleny: Molnár P. – Molnár S., Varga M. (Fenyvesi 55.), Németh A., Valkovics – Schneider (Kardos 46.), Kovács A., Reitz, Petricsevics – Imrő, Tóth D. (Tar 46.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Tóth D. 3, Kovács A. 2, Németh A., Molnár P., Tar

A klub történetében először nyertünk U21-es NB II-es bajnokságot, amihez GRATULÁLUNK a CSAPATNAK és Németh Zsolt vezetőedzőnek.

A gárda 4 fordulóval a bajnokság előtt lett bajnok, az eddig lejátszott 24 forduló során 20 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség áll a csapat neve mellett, a gólarány rendkívül imponáló: 154-17.

Az együttes edzőjének Németh Zsoltnak külön is gratulálunk, hiszen az elmúlt 3 évben 3-szor lett bajnok, kétszer a felnőtt Megye I-es Pécsváraddal, idén pedig az U21-es Kozármislennyel.

Ki szeretnénk emelni, hogy a góllövőlista élén 4 kozármislenyi játékos áll az első 4 helyen. Imrő a gólkirály jelölt, jelenleg 36 gólos, Reitz 24, Schneider 18, Valkovics 16 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. (Előbbi 3 játékos már bemutatkozott NB II-es felnőtt csapatunkban is.)

Az NB II-es bajnokcsapatok rájátszásos rendszerben küzdhetnek az NB I-be feljutásért, amely az utolsó fordulót követően kezdődik, így még közel sem ért véget a szezon U21-es labdarúgóinknak.

Németh Zsolt: Gratulálok CSAPATOMNAK a bajnoki címhez és köszönöm az egész éves munkájukat. Bár megnyertük a bajnokságot, de még fontos mérkőzések várnak ránk, így a hátralévő fordulókban is jól szeretnénk szerepelni, illetve készülünk az NB I-es osztályozóra. Remélem, hogy játékosaim is motiváltak lesznek, hiszen az NB I-be kerülés komoly rangot jelent.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

3 hozzászólás

 1. kupé szerint:

  Csak a kapusainak köszönheti! 🙂

 2. Mislenyszurker szerint:

  Gratula! Most jön a neheze, de reméljük ez is sikerül! Hajrá Misleny!

 3. NG szerint:

  Gratulálok a CSAPATNAK és Zsolti bának!
  Le a kalappal az újabb bajnoki cím előtt!
  Jaaa és valóban sokat köszönhet a csapat a kapusoknak is hiszen Molnár Peti kapusunk 5 fontos gólja is szükséges volt a szép szerepléshez. Ugye Kupébá? Így értetted te is? 🙂
  Viccet félretéve mindenkinek csak gratuláció jár!
  Hajrá Misleny!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!