U21 – Lehengerlő játék, sima győzelem a rangadón

Kozármisleny – Nagyatád 9-1 (3-0)

U21-es NB II-es labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 50 néző

Vezette: Bawiec

Kozármisleny: Molnár P. – Molnár S., Tar, Horváth Sz., Valkovics – Czifra  (Pál T.) – Schneider, Németh A. (Varga M.), Reitz, Galamb – Imrő

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Reitz 2, Imrő 2, Molnár S., Németh A., Horváth Sz., Schneider, Galamb.

Rangadóra készült a Németh Zsolt edzette U21-es csapat, hiszen a forduló előtt egy mérkőzéssel kevesebbet játszó 2. Kozármisleny a listavezető Nagyatádot fogadta.

“Sajnos” csalódniuk kellett a nézőknek, hiszen a rangadó elmaradt, aminek főképp az volt az oka, hogy U21-es csapatunk lefocizta ellenfelét.

A mérkőzés elejétől kezdve meggyőző fölényben játszottunk, remek labdakihozatalok, formás támadások jellemezték a csapatot. Sok szép akció sok szép gólt eredményezett és gyakorlatilag a félidőre eldőlt a 3 pont sorsa.

A játékosok dicséretére váljon, hogy amikor már eldőlt a találkozó, akkor sem álltak le, újabb és újabb gólokat szereztek. Ez a mentalitás és hozzáállás lehet a fejlődésük alapja.

Érdekesség, hogy másfél hónapja Nagyatádon már megmérkőzött egymással a két csapat, akkor 1-1-re végeztek a csapatok. U21-es csapatunk fejlődése nemcsak a játékban, de az eredményben is kiválóan megmutatkozott.

Németh Zsolt: Úgy gondolom, hogy rangadóhoz méltóan álltunk az összecsapáshoz és a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Gratulálok a játékosaimnak!

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!