U21 – Az első meccsen dőlt el a továbbjutás

Dunaújváros – Kozármisleny 3-2 (0-1)

U21-es labdarúgó mérkőzés, rájátszás az NB I-be jutásért

Dunaújváros

Vezette: Jakab Á.

Kozármisleny: Molnár P. (Volcsányi 79.) – Molnár S., Czifra, Nagy E., Valkovics (Fenyvesi T. 68.) – Varga M. – Kovács A., Reitz, Tóth D., Petricsevics (Kardos 76.)  – Imrő

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzőink: Reitz 30., Imrő 79. percben.

Az első mérkőzés korai kiállítása és a 0-4 gyakorlatilag eldöntötte már a továbbjutást, ennek ellenére játékosaink becsülettel tették a dolgukat és mi birtokoltuk többet a labdát és nagyon jól játszottunk.

A 30. percben Reitz révén megszereztük a vezetést, a második félidőben azonban megfordították az eredményt a hazaiak. A 79. percben Imrő egalizált, majd a mindent eldöntő hazai találat a 86. percben született.

A Dunaújvárosnak gratulálunk a párharc megnyeréséhez és sok sikert kívánunk nekik a következő körben, melynek győztese az NB I-be jut majd. A Kecskemét, ZTE, Dunaújváros és a Budaörs gárdái közül egy újabb kör után kettő jut majd fel az U21 NB I-be.

Játékosainknak egész éves teljesítményéhez gratulálunk, és jó pihenést kívánunk!

Németh Zsolt: Köszönöm a játékosaim egész éves munkáját! A továbbjutás az első meccsen dőlt el, ma mindent megtettünk, hogy “kozmetikázzunk” és úgy gondolom, hogy jó játékot bemutatva sokáig uraltuk is a játékot. Sajnos egyéni hibáinkat kihasználta az ellenfél így ezt a mérkőzést is megnyerte.Gratulálunk a Dunaújvárosnak és sok sikert kívánunk nekik az osztályozó következő körében.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!