U19 – Újabb biztató felkészülési mérkőzések

Kozármisleny U19 – Tolle UFC Szekszárd U19 6 – 3 (2 – 2)

U19-es labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny: Cseh (Volcsányi) – Loch (Papp), Herczeg, Szőke, Tóth (Zunnert S.) – Izsák, Varga (Fehér) – Pápai (Kovács), Kész, Zunnert B. (Schneider) – Paál

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Paál (2), Herczeg, Kész, Kovács, Fehér.

Varga Balázs: A mérkőzés egészét tekintve elégedett vagyok a látottakkal, mert ismét nagyon hatékony és eredményes volt a támadójátékunk, ezt a szerzett hat gólunk és a több adódó lehetőségünk is mutatja. Természetesen van még hova fejlődnie a csapatnak, le kell szűkítenünk az egyéni hibákat védekezésben, valamint hatékonyabban kell az átmeneteket képeznünk, de úgy gondolom jó úton haladunk és ezen kell mennünk tovább.

Pécsvárad (Megyei I. o.) – Kozármisleny U19 3- 3 (2 -1)

U19-es labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny: Windischmann (Volcsányi) – Loch (Fehér), Herczeg, Tóth (Szőke), Papp (Zunnert S.) – Varga (Zunnert B.) – Kovács, Schneider (Szentes), Izsák – Paál, Kész (Pápai)

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Paál, Kész, Herczeg

Varga Balázs: Nagyon bátortalanul kezdtük a mérkőzést és több játékosomnál nem volt meg a mérkőzéshez szükséges megfelelő koncentráció sem, ezért hamar kétgólos hátrányba kerültünk egy jó ellenféllel szemben. A félidőben tudtunk váltani, sikerült folyamatossá tenni a saját előre játékunkat, ami gólokat és több helyzetet is hozott magával. Ez nagyon biztató, mert a játékosok hittek önmagunkban, hittek az elképzeléseinkben és ezt meg is valósították a második játékrészben.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!