U19 – Jeles vizsga az érettségi előtt

Kozármisleny – Bajai LSE 7-3 (3-2)

U19-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny: Volcsányi (Windischmann 46.) – Pál, Herczeg, Papp – Izsák (Szőke 70.), Schneider (Zunnert S. 21.), Szentes, Zunnert B. – Georgiou (Székelyhidi 57.), Nébl, Kész

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Kész 11., Szentes 29., 65., 77., Herczeg 42., Zunnert S. 73., Nébl 81.

Varga Balázs: Már a mérkőzés elején sikerült megszereznünk a vezetést egy szép találattal, ami után érthetetlen módon szétesett egy kis időre a játékunk. Nagyon pontatlanok voltunk, több olyan hibát vétettünk hátul, amikből magunknak tettük nehézzé az első félidőt. Játékosaim nagy mentális erőről tettek tanúbizonyságot, hiszen tudtunk változtatni a játékunk minőségén és már a félidő végére a magunk javára fordítottuk a mérkőzést.  A második félidőben végig a mi akaratunk érvényesült, feljavult a védő- és támadójátékunk is, sok szép akciót vezettünk és, ha még jobban le tudjuk játszani a létszámfölényes szituációkat, akkor akár még több gólt is szerezhettünk volna. Gratulálok a játékosaimnak és sok sikert kívánok nekik az érettségi vizsgákhoz. Remélem jóra vagy jelesre vizsgáznak, mint a mai napon, a pályán is tették!

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. Sibinger István szerint:

    Gratulálunk a győzelemhez,de azért a mérkőzés krónikája is meg kérdőjelezhető! Az első félidő alapján a Bajának sokkal nagyobb esélye volt akár a végleges győzelemre is. De….ismét be igazolódott hogy egy hibás játékvezetői ítélet mennyire eltudja rontani fiatal gyerekek játékát!Gondolok itt a félidő végén adott közvetett szabadrúgásra, majd a szünetben kiosztott piros lapjára.Tudom elcsépelt szöveg, de ezek az ítéletek megpecsételték a bajai játékosok sorsát! Amikor kihúzzák az oroszlán fogát az sem harap tovább.A Mislenyről csak annyit,hogy a végeredmény nem tükrözte hűen a teljesítményüket.Szerintem, és a hazai szurkolók véleménye alapján is csak hármas volt az a jeles!Ezektől eltekintve remélem még sok nagy csatában küzdünk meg.Sportbaráti üdvözletem! Hajrá baja!

  2. Loch Tamás szerint:

    Annyit szeretnék hozzáfűzni az előttem szóló megjegyzéséhez , semmiképpen sem a sok hibát vétő játékvezetőket védve. A közvetett szabadrúgás előtt a kapus kb csak öt másodpercig feküdt a labdán és kb még ugyanennyi ideig tartotta kézben a labdát mielőtt a spori fújt volna, a kiállítás előtt pedig nem gondolom hogy a levonuló játékos anélkül kapott volna egyböl pirosat hogy semmit nem mondott volna a birónak .A meccs alatt egyébként több sárga lapot érő szabálytalanság maradt megtorlatlan .Öszeségében azt gondolom mind a hazai mind a vendég csapatnak elöször  is a saját teljesitményét és hibáit kel kijavitani és csak utána kell a   játékvezetövel foglalkozni .

Szólj hozzá a bejegyzéshez!