U19 – Győzelem, csúcsdöntés az utolsó őszi meccsen

Kozármisleny – AC Nagybajom 3-1 (1-0)

U19-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny: Cseh – Izsák, Herczeg, Szőke (Varga 75.), Papp (Zunnert S. 46.) – Schneider, Vég, Szentes – Kovács (Pápai 63.), Szabó (Stefán 46.), Lázár

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Vég (45.), Schneider (61.), Stefán (72.)

Varga Balázs: Ki kell mondani, hogy ezen a találkozón nagyon visszafogottan, gyengén futballoztunk. Pontatlan, ritmustalan volt a csapat játéka, mindössze két pozitívuma volt a mérkőzésnek. Az egyik, hogy három pazar gólt szereztünk, a másik, hogy itthon tartottuk a három pontot a jól küzdő, sportszerű vendégcsapat ellen.
A játékosoknak gratulálok a nagyszerű bajnoki szerepléshez, hiszen a megszerzett 40 ponttal a klub történetében a legjobb U19-es őszi szereplést tudhatjuk magunk mögött, valamint elismerésem ahhoz az odaadó, magas intenzitású edzésmunkához, amit ebben a félévben el tudtunk végezni. Úgy érzem sikerült előrelépnünk egyénileg és csapat szinten is, főként a játékgyorsaságot és a technikai-taktikai képességeket illetően, de nyilvánvalóan van még hova fejlődnünk. Az edzések mennek tovább még az ünnepekig, majd a három hetes pihenőt követően január elejétől folytatjuk a munkát. A télen biztosan lesznek változások a játékoskeretet illetően. Mindenképpen azon leszünk, hogy minden játékos számára a legoptimálisabb döntéseket hozzuk meg és csak olyan futballistákat fogunk a csapathoz hozni, akik a mi filozófiánknak megfelelően emberileg és szakmailag is megfelelnek az elvárásainknak.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!