U19 – Felkészülési meccs a PMFC U18 ellen

PMFC U18 – Kozármisleny U19 4-6 (3-3)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny: Cseh (Windischmann) – Loch, Herczeg, Szőke, Tóth (Papp) – Stefán (Paál), Schneider (Varga), Szentes, Izsák (Szabó) – Kovács, Kész (Lázár)

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Kovács (2), Szentes, Schneider, Kész, Paál

A mérkőzés érdekessége volt, hogy a PMFC U18-ban már pályára lépett az éppen a héten Kozármislenyből oda igazoló Pókos Máté és Kovács Károly. Vénosz Soma sérülés miatt nem szerepelhetett a pécsieknél. Mindhárom játékos az első hét bajnoki fordulóban a Kozármisleny U17-es csapatát erősítette.

Varga Balázs: Nagyon jó tempójú mérkőzést játszottunk a játékügyes pécsi csapat ellen. Voltak olyan időszakok, amikor nem sikerült jól reagálnunk egyes szituációkra, játékhelyzetekre, de a támadójátékot illetően dicséret illeti a csapatot, hiszen eredményesen futballoztunk, szereztünk hat gólt és sok gólhelyzetet sikerült még kidolgoznunk a találkozó folyamán. Ilyen hétközi mérkőzésekre mindenképpen szükségünk van a továbbiakban is, mert kiválóan szolgálja a játékosok fejlődését és felkészülését is.

4 hozzászólás

 1. apranax szerint:

  Valóban érdekes!!!!
  Hogy lehetséges az, hogy a szezon közepén 3 meghatározó játékost leigazol a PMFC. A Kozármislenyi U17-es csapat jól teljesít a bajnokságban kiváló edzővel, és egységes csapatszellemmel. Miért bontják meg a csapategységet a bajnokság közepén azzal hogy csak úgy elvisznek 3 játékost??!! Ezzel megnehezítve az edző és a játékosok dolgát!! Miért nem lehetett megvárni a szezon végét????
  Kedves vezetőség, kaphatnánk erre választ????

 2. válasz szerint:

  Nem vagyok a vezetőség tagja, de az okokról néhány gondolat. Az én információm szerint vagy egy SZOROS együttműködés a két klub között, ahol a PMFC és a Kozármisleny utánpótlás csapatai együttesen képezik a PMFC Futball Akadémiát! A CÉL minél több tehetséges gyerek kinevelése, akik a felnőtt csapatokat (NB I és NB II) tudják a jövőben segíteni.
  Jelen helyzetben a PMFC U18-as korosztályában sérülések betegségek miatt – létszámhiány keletkezett, viszont utánpótlás vonalon októberig lehetett átigazolni, ezért úgy döntöttek a vezetők, hogy a Kozármisleny az U17-es korosztályából segíteni tudja a PMFC U18-as NB I-ben szereplő csapatát. Nyilván a Kozármisleny U17-nek veszteség, de a PMFC U18-nak nagy segítség ez. Ezt a lépést nem lehetett másképp meghozni, hogy valamely érdekek ne sérüljenek. Az U17-es csapat valóban kiválóan szerepel, reméljük, hogy a 3 játékos távozása után is ugyanezt mondhatjuk. Akiknek a mislenyi U17-es csapat a fontos, azoknak ez valóban fájdalmas és érzékeny veszteség, akik az Akadémia sikeréért szurkolnak, vagy dolgoznak gyakorlatilag egy jó lépés. Ezen kívül olyan üzenete is van a dolognak, hogy ha valaki jól teljesít Kozármislenyben nyitva áll az ajtó, hogy a PMFC-be kerüljön. Így most sok sikert kívánunk Somának, Karcsinak és Pókinak!
  Hajrá Misleny!

 3. apranax szerint:

  Köszönöm a gyors választ!!
  A három srácnak természetesen sok sikert kívánunk, és érezzék jól magukat új csapatukban!
   Örülünk, hogy segíthetünk a PMFC csapatának, bízunk benne hogy ez oda-vissza fog működni,és nem mindig Kozármisleny érdekei sérülnek! A  Kozármislenyi csapatok bajnoki szereplése ugyanolyan fontos dolog, mint a PMFC  helytállása. A SZOROS együttműködés ezt is takarja.
  Az U17-es srácoknak, és edzőjüknek kívánok nagyon jó munkát, és kitartást!  Mutassátok meg hogy képesek vagytok továbbra is menetelni, és elérni mind azt amit szeretnétek!!!
  Hajrá Misleny!!!

 4. Spártai Töki szerint:

  Köszönjük szépen!
  Sok sikert kívánok az U17-es korosztálynak na és persze az U19-es korosztálynak is elvégre ott edzettem 1 hónapig!
  Sok sikert srácok!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!