U19 – Ezüstérmet szereztünk

PVSK – Kozármisleny 0-4 (0-1)

U19-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Pécs

Kozármisleny: Volcsányi – Szőke (Pál 75.), Szabó, Papp (Czifra 46.) – Izsák, Schneider, Herczeg (Zunnert S. 75.), Szentes (Székelyhidi 70.), Loch – Kész (Bodor 63.), Nébl (Zunnert B. 46.’)

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerzők: Izsák (30., 53., 69.), Bodor (89.)

Varga Balázs: Ezzel a győzelmével csapatunk bebiztosította második helyét a bajnokságban, amit nagyszerű eredménynek tartok, főleg úgy, hogy még három forduló hátravan a szezonból.
A mérkőzésen tudatosan, szervezetten, magabiztosan futballoztunk, végig irányítottuk a játékot és sok lehetőséget dolgoztunk ki ellenfelünk kapuja előtt. Örülök annak, hogy ismét sikerült bizonyítanunk, hogy igazi csapat vagyunk, hiszen minden játékos kivette a részét a győzelemből és jó érzés az, hogy bármelyik játékosra, bármelyik pillanatban számíthatok. Ezt mutatja, hogy volt, aki csereként beállva gólig, volt, aki beszállva gólpasszig jutott.  Egyedül a helyzetkihasználással nem lehetek teljesen elégedett, mert jóval több gólt is szerezhettünk volna, ha koncentráltabbak vagyunk a befejezéseknél.
Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez és a bajnokságban megszerzett ezüstéremhez, amiért nagyon sokat tettek a szezon során!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!