U19 – Érett játék, pontszerzés Szekszárdon

Tolle UFC Szekszárd – Kozármisleny 1-1 (0-1)

U19-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szekszárd

Kozármisleny: Cseh – Izsák, Herczeg, Szőke, Papp – Kovács, Zunnert S. (Zunnert B. 50.), Szentes, Stefán (Tóth 71.) – Paál (Lázár 83.), Puskás

Vezetőedző: Varga Balázs

Gólszerző: Szentes a 25. percben.

Kiállítva: Tóth a 92. percben.

Csúcsot dönt a Varga Balázs edzette U19-es csapat.

Korábban a legsikeresebb őszi szezon alatt 37 pontot szerzett az U19-es együttes. A mostani gárda 14. forduló után teljesítette ugyanezt. Ha Nagybajomban pontot sikerül szerezni, illetve ha győzni tudnánk az remek szezonzárást eredményezne. Erre minden esély megvan, ráadásul 96 találatot ért el eddig az U19, így Nagybajomban egyszerre lehetne ünnepelni a 40 pontot és a 100 gólt is!

Szurkolunk a srácoknak!

Varga Balázs: Már a mérkőzés előtt, majd közben is minden eszközt bevetett a hazai csapat annak érdekében, hogy fölénk kerekedjen, de ez nem sikerült nekik és erről nem is szeretnék sokat beszélni. Csak annyit említenék meg, hogy ilyen durván futballozó ellenféllel nem találkoztunk még a bajnokságban és a több felnőtt keretben játszó labdarúgóval felálló hazaiak annyi fegyelmezési szankcióval érő szabálytalanságot követtek el, hogy maga a csoda, hogy tizenegyen fejezhették be a mérkőzést. A játékosaim minden elismerést megérdemelnek, mert ennyi nehezítő körülmény mellett az egész mérkőzésen szervezetten, taktikailag nagyon éretten, jól futballoztak. Több nagyszerű egyéni teljesítmény is volt ezen a napon, ami különösen fontos számunkra és úgy gondolom, hogy a játékosok már sokadik alkalommal bizonyították, hogy jó úton haladunk, ezért is gratulálok nekik!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!