U19 – Elismerésre méltó 100%-os teljesítmény

Kovács Zoltán vezetőpedző őszi értékelése:
A felkészülést augusztus közepén kezdtük el az őszi szezonra. A keret ismét sokat változott, többen kiöregedtek az ifi korból, ők már a felnőtt bajnokságokban játszanak, pár  játékos távozott a csapattól, és volt aki abbahagyta a sportolást.

Az U17-es csapatból csatlakoztak a kerethez és néhány játékost tudtunk igazolni is. Egy teljesen új csapatot kellett kialakítani.

A felkészülés kezdetén kapusunk súlyos térdsérülést szenvedett edzésen, sajnos műteni kellett, így hosszú időre nem tudtunk számítani a játékára. Az U17-es csapatból tudtuk pótolni, jó teljesítményt nyújtva, végigvédte az őszi szezont Wilkesz Edwárd!

Az edzéslátogatottság az iskolai elfoglaltságok miatt (érettségi előtt áll a többség) finoman fogalmazva is elég hiányos volt, de az edzésmunka remekül zajlott. Egy jó közösség alakult ki, amely minden héten a maximumot próbálta nyújtani a bajnoki mérkőzéseken.

Lehet az bármilyen bajnokság a 100%-os teljesítmény elismerésre méltó, ritkán fordul elő egy csapat életében, hogy minden mérkőzésen győztesen vonul le.

A 79-9-es gólarány ugyancsak imponáló, a 9 kapott gól önmagáért beszél.

Több tehetséges játékos is van a keretben, akik már a felnőtt csapattal készülnek rendszeresen és akik szép jövő előtt állhatnak, ha a fejekben is rend van, még sokra vihetik!

A legtöbb gólt Kovács Kristóf szerezte 23-at, ezzel ő vezeti a góllövőlistát, mögötte Hodosán Dávid és Dér Dániel követi 12 találattal.

Minden játékos hozzátett ahhoz, hogy ilyen eredményes őszt tudtunk elérni, de most jön majd a neheze, mert magasra állítottuk a mércét, reméljük nem fogjuk leverni!

Bízom a csapatban, hogy helyén tudják kezelni a sikert és még többet dolgozunk a céljaink eléréséhez!

Gratulálok az egész CSAPATNAK az őszi szerepléshez és a pihenő után még  nagyobb szorgalommal, hittel és alázattal kezdjük meg a felkészülést a tavaszi szezonra!

U19_csapatkep_2017_600

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!