U19 – A döntőben is remekeltek labdarúgóink

A Kozármisleny FC U19-es korosztálya is nevezett a megyei futsal bajnokságra.

A felkészülési programba remekül beleillő bajnokság során a csoportküzdelmeket a Kozármislenyi Sportcsarnokban vívtuk meg.

A csoportban több fordulós mérkőzéseket játszottunk a Pécsvárad, Hosszúhetény és a Bogád csapataival, melynek során 48-10-es gólaránnyal magabiztosan és fölényesen nyertük meg a csoportunkat.

A döntőt Sellyén rendezték meg, a két másik csoportgyőztessel, a házigazda Sellyével és a Moháccsal.

A hétfő este 17:30-kor kezdődő döntőben a Sellye csapatával mérkőztünk elsőként és egy nagy iramú mérkőzésen 4-1 arányban diadalmaskodtunk.

A következő mérkőzésen a Mohács 5-4-re legyőzte a hazaiakat, így a mohácsi csapat ellen az aranyéremért léptünk pályára.

teremtorna_sellye_540

Nagyon motivált volt együttesünk és már az első percben vezetést szereztünk és utána pedig gyors, pontos, látványos játékkal nagyarányú 9-1-es győzelmet arattunk és így megnyertük a döntőt.

Minden dicséretet megérdemel a CSAPAT, mert a téli nagypályás műfüves bajnokságban is remekül szerepeltünk, csoport másodikként továbbjutottunk.

A bajnokság is elkezdődött, itt is vezetjük a tabellát, bízom benne, hogy ott is jól fogunk szerepelni és elérjük a célunkat!

Gratulálok a csapat minden tagjának!

Kovács Zoltán edző

Szólj hozzá a bejegyzéshez!