U17 – Szép győzelem a PVSK ellen

Kozármisleny – PVSK 6-1 (2-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny: Krisztián – Hafner, Végh, Spannenberger, Kardos – Geczó, Martin P. (Rangos 75.) – Csizmadia (Mink 70.), László M. (Kurucsai 63.), Szabó M. – Bodor

Vezetőedző: Burgert Ottó

Gólszerzők: Bodor 7., 60., Csizmadia 26., Végh 52., Szabó M. 68., Rangos 85. percben.

Burgert Ottó: Szép győzelem, ígéretes játék, nagyszerű csapategység. A mérkőzés elején már jeleztük, hogy ki az úr a háznál. Ugyanis, a támadó harmadban jó ideje gyakorolt alapjátékunkból sikerült gólt elérnünk, amit viszontláttam többször is a mérkőzésen, gólokkal befejezve. Tudatosan felépített játékunkban volt, hogy hiba csúszott, de nagyobbrészt jól és gördülékenyen működött. A pálya minden pontján uraltuk a mérkőzést. Jó úton haladunk. Taktikailag és hozzáállásban fegyelmezett, precíz csapatot alkottunk. Jó volt látni, azt a felszabadult örömöt a harmadik gól után, amikor az egész csapat egymás hátán egy kupacban hosszasan fekve ünnepelt. Közös, illetve egyéni céljaink elérésében, egymásra van szükségünk, azaz csapatra. Nálunk megszületett.
Büszke vagyok a játékosaimra. Gratulálok srácok!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. szilovics szerint:

    Megszületett a második Rangos góóól is. Szépen játszott a csapat, nagyszerű gólokat szereztünk, összességében megérdemelt a nagyobb arányú győzelem is. Most kell szerénynek maradni, és bizonyítani Szekszárdon, hogy igenis mi vagyunk a jobbak. Ehhez az kell, hogy a csapat minden egyes tagja helyén kezelje a vasárnapi győzelmet, koncentráltan és alázattal kell futballozni csütörtökön is, akkor nem marad el az áhított siker.
    Szép volt srácok,gratulálok.
    Hajrá Misleny!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!