U17 – Második helyre jött fel a csapat

Szentlőrinc – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szentlőrinc

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Bódis, Kiss, Somogyvári, Horváth – Kovács Á., Ghersin (Varga), Pókos (Benedek) – Doboviczki, Kovács (Hornyák), Zsebe (Kovács P.)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerző: Somogyvári

Pókos Csaba: Hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, de a támadó harmadban rengeteget hibáztunk. Egyritmusú, monoton volt a játékunk, kevés volt a labda nélküli mozgás, hiányoztak a kreatív megoldások. A második félidőben egy szép átlövéssel sikerült megszerezni a vezetést, amely végül 3 pontot ért. A győzelemhez gratulálok, viszont a játék nagyon döcögős volt.

HR-Rent Kozármisleny – PVSK 3-1 (2-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Ancil, Kiss, Somogyvári (Varga) – Kovács Á., Pókos (Benedek), Hornyák (Horváth) – Zsebe (Kovács P.), Ghersin (Gurdic), Dobovicki (Kovács)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerző: Dobovicki, Hornyák, Ghersin

Pókos Csaba: Mindkét csapat kezdeményezően ment bele a mérkőzésbe, jó iram volt, főleg a mezőnybe folyt a játék, de helyzetet nem igazán tudtak kialakítani a csapatok. Döntően befolyásolta a mérkőzést, hogy ki tudtuk használni ellenfelünk 2-3 perces megingását, ekkor kétgólos előnyre tettünk szert. A második gólunk után egy hatalmas helyzetet kihagytunk, de így is kétgólos előnnyel fordultunk. A második játékrész elején, egy formás támadás végén megszereztük a harmadik találatunkat. A biztos előny tudatában kicsit kiengedett a csapat, magunkra húztuk a vendégeket, belementünk egy kapkodó játékba. A PVSK egy pontrúgásból tudott szépíteni. Gratulálok a győzelemhez, a játék is rendbe volt 60 percig.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!