U17 – Kézben tartott mérkőzésen győztünk a Szentlőrinc ellen

Kozármisleny – Szentlőrinc 7-5 (5-2)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny: Krisztián (Kurucsai 65.) – Hafner, Végh, Spannenberger, Kardos – Marton, Geczó – Csizmadia, Erdélyi (Martin 71.), Rangos (Szabó 59.) – Bodor (Mink 86.)

Gólszerzők: Hafner 6., Bodor 26., Geczó 32., 43., 51., Erdélyi 35., 61. percben.

Vezetőedző: Burgert Ottó

Burgert Ottó: Indulatokkal teli mérkőzésen sikerült legyőznünk ellenfelünket. Az egész mérkőzésen magabiztosan, kézben tartottuk az eredményt. Ennek ellenére nem játszottunk túl jól. Van 2-3 játékosom, akik különböző mérkőzésszituációkra nem megfelelően reagálnak, ez negatívan hat a saját, illetve a csapat játékára. Továbbá, ezen a mérkőzésen egy lapáttal rátett az ellenfél edzője azzal, hogy folyamatosan nyomdafestéket nem tűrően illette játékosaimat, provokálta, fenyegette vulgáris stílusban őket, amíg szét nem estek fejben.  Az ellenfél edzőjét már mérkőzés alatt ki kellett volna állítani, de a lefújást követően mindenképpen, amikor a kézfogások közben odament egyik 16 éves játékosomhoz, és káromkodva fenyegette, illetve mellkason lökte.
A negatív erők sem törhették meg csapatomat, bár játékminőségben mindenképpen elérték céljukat. Szomorú, hogy nem a gyerekekről szólt ez a mérkőzés, pedig azért vagyunk és dolgozunk itt mindnyájan, hogy a fejlődésüket tartsuk elsődlegesen szem előtt.
Gratulálok a kemény próbatételeken áteső fiaimnak!

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. apranax szerint:

    Így  van!!
    Gratulálunk fiúk!!!
    Sportemberhez méltó viselkedésből pedig Reith “úr” is vehetne pár plusz órát!!  Ő rá is ráférne!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!