U17 – Két rangadót is megnyertünk

Szekszárd – HR-Rent Kozármisleny 2-3 (0-1)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szekszárd

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Bódis, Kiss, Somogyvári, Ancil – Kovács Á., Pókos (Kovács), Zsebe (Horváth), Ghershin – Hornyák (Benedek), Doboviczki (Kovács P.)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Hornyák, Somogyvári, Doboviczki

Pókos Csaba: A kezdés előtt sikerült a választás, így a mi csapatunk élvezhette a nagy erősségű szél támogatását. Mezőnyfölényben játszottunk, de nagy helyzetet nem igazán tudtunk kialakítani, mindkét csapat a rögzített szituációkból veszélyeztetett. A vezető találatunk is ebből született. Jól kezdtük a második játékrészt, kezdeményezőek voltunk, veszélyes támadásaink voltak, a hazaiak főleg kontráztak. Egy rossz ütemű szerelés után emberelőnybe kerültünk és a megítélt szabadrúgást értékesítve már két gólos előnybe voltunk. Nem kellett sokat várni a harmadik találatunkra, egy szépen felépített támadás után sikerült bevenni a házigazdák kapuját. Ezt követően, érthetetlen módon leálltunk, könnyelműen, körülményesen, sok hibával játszottunk. Ellenfelünket dicséri az a mentalitás, amit a harmadik gól után végigvittek. Kihasználva a könnyelműségünket két gólt szereztek, és tették nagyon nehézzé a találkozó végét. Gratulálok a győzelemhez!
HR-Rent Kozármisleny -Nagykanizsa 3-1 (1-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Bódis, Kiss, Varga (Somogyvári), Ancil (Kovács P.) – Kovács Á., Ghersin, Hornyák (Benedek) – Zsebe, Horváth, Doboviczki

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Horváth, Somogyvári, Hornyák

Pókos Csaba: Nem kezdtünk jól, kapkodtunk, sok hibával játszottunk, nagyon körülményesen építettük a támadásainkat – sajnos az egész heti edzésmunka rányomta a bélyegét a mérkőzésre, több játékosom – iskola, betegség, sérülés miatt nem tudott edzeni.
Egy egyéni hibánkat kihasználva, büntetőhöz jutott a vendég csapat, de szerencsénkre Lendvai Szabi hárítani tudott. Ez mentálisan felhozta a csapatot, átvettük a játék irányítását, és egy szép lövés után a vezetést is megszereztük.A második játékrészben 1-2 játékos teljesítménye visszaesett, ismét a vendégek voltak aktívabbak és egalizálni is tudták az eredményt. A bekapott gólra nagyon hamar sikerült válaszolni, egy szép fejes gólt követően ismét nálunk volt az előny. Ez megnyugtatta a csapatot, ettől kezdve nagy kedvel, felszabadultan játszottunk, és sikerült még egyszer bevenni a vendégek kapuját. Gratulálok a csapatomnak!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!