U17 – Két jó csapat mérkőzésén szenvedtünk vereséget

Kozármisleny – Paks 1-3 (0-2)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny


Kozármisleny: Krisztián – Szabó D., Végh (Hafner 77.), Spannenberger, Kardos (Konyhás 62.) – Geczó, Csizmadia (Tóth J. 66.) – Sztojka (Rangos 85.), Harangozó, Bodor – Kiss D. (Kurucsai 62.)

Vezetőedző: Burgert Ottó


Gólszerzők: Szabó D. 68 (11-esből). percben.

Burgert Ottó: Két jó csapat találkozott. A Paks akceleráltabb, erősebb játékosokból állt. Különböző játékstílusok párharca volt ez a mérkőzés. Sajnos a vendégek indításos, előre ívelt játéka érvényesült. Hozzáteszem, a gólok óriási, elkerülhető egyéni hibákból születtek. Két gólt oldal szabadrúgásból kaptunk, amit az előző nap leléptünk és gyakoroltuk. Beinduló ember felvételénél aludtunk el, amire, pedig felkészültünk, illetve labdakihozatalnál labdát vesztettünk a védő harmadunkban.
Az egyéni hibákból kapott góljaink ellenére, a gyakorolt csapatvédekezés nagyon jól működött. Az ellenfél által akcióból vezetett támadásokat mindig lezártuk, megakadályoztuk.
A szünetben átbeszélve a labdabirtoklás váltására való megfelelő reagálást, bátor támogató mozgásokkal, hitet adva lényegesen jobban játszott a csapat és átvette az irányítást a második félidőben. A szépítő gólunk után óriási helyzetünk volt, de ismét gyermeteg gólt kaptunk oldal szabadrúgásból. A mérkőzésen pedig hatalmas helyzeteket hagytunk ki. Ilyen ellenféllel szemben luxus a két-három egyéni hiba.
Kihívás volt a mérkőzés, több hasonlóra lenne szükség.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!