U17 – Győzelem Nagykanizsán

Nagykanizsa – Kozármisleny 1-4 (1-1)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Nagykanizsa

Kozármisleny: Krisztián – Tóth J. (Hafner 58.), Szabó D., Spannenberger, Kardos – Geczó, Csizmadia – Sztojka, Harangozó (Marton 88.), Kiss D. ( (Heidecker 70.) (Rangos 82.) )  – Kurucsai

Vezetőedző: Burgert Ottó

Gólszerzők: Szabó D. 32., Harangozó 62., Kurucsai 82. (11-esből), Kardos 87. percben.

Burgert Ottó: Kiváló teljesítményt nyújtottunk egy nagyon zártan és keményen védekező ellenféllel szemben. Mindig nehéz dolga van egy csapatnak, ha az ellenfél kettős falat húz a saját védő harmadában. Mi is ezzel szembesültünk. A mérkőzésen 95%-ban kezdeményezőek tudtunk lenni. Az ellenfél térfelén való védekezésünk kimagasló volt. Labdavesztéseink után 5-6 másodpercen belül visszaszereztük a labdát. A hazai csapat előre vágott indításokkal próbálta kihasználni azt a pár másodpercet, amíg náluk volt a labda. Az első félidő végén, három méteres les után gólt is szereztek. A második félidőben is tiszta fejjel, és még az első félidőnél is gyorsabb, kombinatívabb játékot bemutatva, sikerült bevennünk az erődítményt. A végére, pedig a fegyverletételre is sor került.
Tanulságos mérkőzés volt. Összességében stílus, karakter, intelligencia, céltudatosság, mentális erő jellemezte csapatomat.
Gratulálok srácok!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!