U17 – Fél tucat gól és győzelem az idény zárón

Kozármisleny – Nagybajom 6-0 (3-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny: Krisztián – Hafner, Marton, Spannenberger, Kardos (Peti 56.) – Geczó (Keresztes 60.), Martin P. (Szabó M. 46.) – Csizmadia, László M., Rangos (Mink 46.) – Kurucsai (Horváth R. 56.)

Vezetőedző: Burgert Ottó

Kiállítva: Szabó M. 72. petrcben.

Gólszerzők: László M. 23., Csizmadia 40., 43., 85., 90., Kurucsai 48. percben.

Burgert Ottó: Nem ez volt életünk mérkőzése, de ennek ellenére sikerült fél tucat gólt szereznünk. Voltak szép támadások, kombinációk, a csapat által gyakoroltakból. Az őszi szezon befejeződött, de a munka 3 hétig még folytatódik. Egy pontra vagyunk a második helytől, és lőtávolban az első helyhez. Tavasszal a rangadókon is fel kell nőnünk a feladathoz és pontokat szereznünk. Örülök, hogy a csapatom hatékony támadójátékának köszönhetően, a legtöbb gólt mi szereztük a mezőnyben.
Nehéz őszön vagyunk túl, mivel többször változott a keret létszáma, és játékosok cserélődtek a csapatban. Ebben a nem könnyű helyzetben, azt kell mondanom, hogy fejlődnek az egyének, illetve a csapat játéka, és több játékost tudtunk adni a szezon közepén a PMFC-nek. Jó úton haladunk. Vannak azonban, akik magaviseletükkel, hozzáállásukkal méltatlanul képviselték Kozármislenyt, ezért tőlük megváltunk.
A szünet előtt még szeretném megköszönni minden edző kolléga, a klubnál irodai- és pálya körül dolgozó személy munkáját, hogy hozzájárulnak az apróbb, illetve nagyobb sikereinkhez, amelyek az ő sikerük is. Ezáltal nagyszerű körülményeket biztosítva dolgozhatunk egy csapatként.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!