U17 – Elhoztuk a 3 pontot Fonyódról

Fonyód – Kozármisleny 0-3 (0-1)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Fonyód

Kozármisleny: Krisztián – Hafner (Kurucsai 46.), Marton, Spannenberger, Kardos – Geczó, Csizmadia – Sztojka (László M. 63.), Harangozó (Rangos 79.), Konyhás – Kiss D. (Végh 68.)

Vezetőedző: Burgert Ottó

Gólszerzők: Kiss D. 29., László M. 76., Csizmadia 81. percben.

Kiállítva: Marton 68. percben.

Burgert Ottó: Az előző mérkőzésen nyújtott minőséget, csak részben sikerült megismételnünk, ez a nagyon rossz talajú pálya, illetve az ellenfél szervezett, mélyen behúzódó védelmének tudható be. Ennek ellenére az első félidőben sikerült igen jól felpörgetni és gyorsítani a játékot, amiből sokszor tudtunk a védelem mögé kerülni. Sajnos kimaradtak a helyzetek. Az ellenfél térfelén folyt a mérkőzés egésze, csak kósza előre vágott labdákból próbált kontrázni a hazai csapat. Végig birtokoltuk a labdát, és nyomás alá helyeztük ellenfelünket. A második félidő derekán, 1-0-ás állásnál, labdabirtoklásból óriási egyéni hiba után vesztettünk labdát, és a félpályáról tört kapura az ellenfél támadója. Marton még a 16-os előtt beérte és lerántotta, ezzel megakadályozta, hogy az ellenfél gólt szerezzen. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna, ha kiegyenlítenek. Emberhátrányban, a felbátorodott ellenfelünknek, két góllal válaszoltunk. Külön említést érdemel Csizmadia gólja szögletből. Pazarul a kapuba csavarta a labdát.
Összességében a nehéz körülményekhez jól alkalmazkodtunk, és sikerült megmutatnunk a bennünk rejlő potenciált, ilyen szorult szituációkban is.
Gratulálok a játékosaimnak!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!