U17 – Egy győzelem és egy vereség

HR-Rent Kozármisleny – Paks 2-7 (0-2)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Horváth (Kovács P.), Kiss, Varga (Gurdic), Bódis – Pókos (Benedek), Kovács Á., Ghersin – Ancil, Dobovicki, Zsebe (Kundár)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Kiss, Gurdic

Pókos Csaba: A bajnokságban kiemelkedő mutatóval rendelkező, eddig veretlen Paks csapatát fogadtuk. Két meghatározó játékos nem tudott játszani ezen a fontos mérkőzésen, de ettől függetlenül 75 percig partiban voltunk a jó erőkből álló vendégekkel. Az első félidőben a Paks szinte végig uralta a mérkőzést, és két gólos előnyre tett szert. A második félidőben bátrabban játszottunk és egy pontrúgásból sikerült gólt szereznünk, ez kicsit megfogta a listavezetőt, ekkor nagy erőket mozgósított a csapat, hogy egalizálja az eredményt, sajnos nem sikerült. Az utolsó 15 percben szétestünk, nagyon könnyen átjöttek rajtunk a Paks támadói, és gólokkal büntették a hibáinkat.

Szigetvár – Kozármisleny 0-6 (0-3)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Taszár

HR-Rent Kozármisleny: Lendvai – Horváth, Somogyvári, Kiss (Varga), Bódis – Pókos, Kovács Á. (Kovács P.), Ghersin – Dobovicki (Ancil), Zsebe (Kovács P.), Hornyák (Benedek)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Bódis 2, Pókos, Zsebe, Kiss, Somogyvári

Pókos Csaba: Egy nagyon rossz talajú pályán sima győzelmet arattunk a gyengébb képességű ellenfelünkkel szemben. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!