U17 – BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT!!!

HR-Rent Kozármisleny – Bonyhád 6-0 (4-0)

U17-es NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 100 néző

Vezette: Gazdag S.

HR-Rent Kozármisleny: Wilkesz E. – Soós (Lacza), Szentes, Kerti  (Tóth), Vass –  Somos, Menyhei (Duma-Dombi), Zsebe –  Kovács, Hovorka, Benedek (Wilkesz R.)

Vezetőedző: Kurucsai Kornél

U17_600

Gólszerzők: Hovorka 3, Kovács K., Zsebe, Szentes.

Az U17-es csapat keretéhez tartozó Ancil és Vodli ezúttal az U19-es együttesben lépett pályára.

U17-es labdarúgóink remek idényt produkáltak és 1 fordulóval a bajnokság vége előtt 6 pontos behozhatatlan előnyre tettek szert, így teljesen megérdemelten nyerték meg a bajnokságot és szereztek jogot, hogy osztályozón harcolhassák ki a magasabb osztályba jutást!

Kurucsai Kornél: A mérkőzést jól, nagy elánnal kezdtük. Játékosaim tisztában voltak azzal, hogy győzelem esetén a mérkőzés után az ARANYéremnek örülhetünk. Kiváló hozzáállással, már a mérkőzés első percétől koncentrálva játszottunk és a 20. percben már 2-0-ra vezettünk. Az 1. félidő végéig jól, szinte esélyt sem adva futballoztak a srácok, így 4-0-lal tudtunk fordulni.
A 2. félidőben kissé alábbhagyott a koncentrálásunk, de a Bonyhád labdarúgói így sem tudtak zavart kelteni csapatom játékában. 1 percig sem forgott veszélyben a három pont megszerzése.
Gratulálok a játékosaimnak!!!!
Itt szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy CSAPATOM az utolsó hazai mérkőzését (megérdemelten) a kiválóan előkészített új stadionban játszhatta. NAGYON-NAGY élmény volt a srácoknak!

u17_tabella_600

SZÉP VOLT FIÚK!

GRATULÁLUNK A BAJNOKI CÍMHEZ!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!