U17 – Az őszi szezon értékelése

Csapatom őszi szereplésével kapcsolatban pozitív érzéseim vannak.

A 14 mérkőzésen, 9 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség, 56 lőtt gól, 19 kapott gól, +37-es gólkülönbség, 28 pont, 3. helyezés jónak mondható.

Különösen annak tükrében, hogy a szezon elején sok játékos érkezett különböző helyekről, valamint a 97-98-as korosztályt felölelő bajnokságban zömében 98-asokkal és 99-es U15-ös játékosokkal szerepeltünk.

A nulláról kellett kezdenünk a csapatépítést. Az elején kiderült számomra, hogy a keretem közel azonos képességű játékosokból áll.

Játékfelépítésben, labdabiztosságban sokat léptünk előre és kb.  80%-ban mindig sikerült hoznunk a sok átadáson és ellentétes mozgásokon alapuló stílust. Sokoldalúságban is fejlődtek a játékosok, mindenki több poszton megállja a helyét.

A párharcok megnyerésében többet kell fejlődni az eddigiekhez képest, ugyanis a rangadókat elveszítettük az agresszívebben keményebben fellépő csapatok ellen. Hozzáteszem riválisaink zömében idősebb játékosokat tudtak felvonultatni, mint mi.

Hiányérzetem volt a rangadókon játékosaim önbizalmával, belső motivációjával és önbecsülésével kapcsolatban. Testi adottságokban erősebb, lényeges különbséggel rendelkező ellenfeleink láttán kishitűvé váltak. Ijedtségnek nincs helye a versenysportban.

Legnagyobb élmény a szezonban a Nagyatád elleni hazai mérkőzés volt. A találkozó elején hátrányba kerültünk, majd egy óra múlva egyenlíteni tudtunk és egy percre rá újabb gólt kaptunk, amire két perc  alatt válaszoltunk. A végjátékban, pedig még két gólt szerezve megnyertük a fordulatos meccset.

A házi góllövőlistát Horváth Gergő vezeti 12 góllal, mögötte Vince Dominik végzett 10 góllal. Horváth Roland minden mérkőzésen minőségi, fegyelmezett játékot mutatott. Nadrai Attila koránál érettebb, céltudatosabb személyiségével mindig maximumra törekszik.  Példamutató munkájuk, és hozzáállásuk említésre méltó.

Összességében a fél szezon alatt tapasztaltak tudatában kijelenthető, hogy jó úton járunk. Játékosaim szeretnek dolgozni és újat tanulni. Persze javítani való bőven van, és mindig lesz is.

Pályán töltött idő (perc):

Balogh Gergő    1225
Horváth Roland    1209
Blész Gergő    1163
Nadrai Attila    1112
Keresztes Márk    1075
Mink Olivér    1003
Konyhás Gergő    946
Horváth Gergő    938
Peti Balázs    842
Vince Dominik    832
Rangos Bence    803
Csapláros    640
Trapp Dávid    530
Tóth Marcell    353
Tóth Tamás    254
Heidecker János    201
Doboviczki Béni    164
Somodi Balázs    130
Varga Ákos    118
Ghersin Máté    91
Majoros Krisztián    76
Marton Viktor    45

Mérkőzések száma kapott gól nélkül: 5

Mérkőzések száma rúgott gól nélkül: 2

Házi góllövő lista:

Horváth Gergő        12
Vince Dominik        10
Rangos Bence        9
Horváth Roland        7
Nadrai Attila        6
Mink Olivér        3
Konyhás Gergő        2
Tóth Marcell        2
Blész Gergő        1
Heidecker János        1
Tóth Tamás        1
Doboviczki Béni        1
Peti Balázs        1

A szünet előtt  szeretném megköszönni a vezetők, játékosok, minden edzőkolléga, a klubnál irodai- és pálya körül dolgozó személy munkáját, hogy egymást támogatva sikeresen dolgozhatunk   csapatként.

Burgert Ottó vezetőedző

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!