U17 – A Paks nyerte a rangadót

Paks – Kozármisleny 2-0 (0-0)

U17-es NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Paks

Kozármisleny: Krisztián – Csizmadia, Végh, Spannenberger, Kardos – Marton, László (Rangos 34., (Mink 80.), Hafner, Geczó, Szabó M. – Erdélyi

Vezetőedző: Burgert Ottó

Burgert Ottó: Fájó vereséget szenvedtünk a nagy rivális otthonában. A mérkőzés előtti napokban nehéz helyzetbe kerültünk azzal, hogy a három alapemberünk lehetőséghez juthatott a PMFC-nél és távozásukkal nagy űr keletkezett, amit pár nap alatt nem tudtunk orvosolni. Tovább súlyosbodott a helyzetünk azzal, hogy László Martin személyében újabb értékes és fontos játékost veszítettünk el sérülés miatt a mérkőzés elején. Két fiatal tartalék játékosom volt, akikből egynek már be is kellett ugornia. Ennek ellenére az első félidő nagyobb szakaszában mi irányítottuk a mérkőzést, bár kevés helyzetet tudtunk kidolgozni. Létszám hiányában, viszont nem tudtam frissíteni, így a szintén jó erőkből álló ellenfelünk elkezdett felőrölni bennünket, aminek következményeképpen a végjátékban kétszer is eredményesek tudtak lenni.
A csapatnál kialakult helyzet ellenére büszke vagyok játékosaimra, hogy méltóan képviselték Kozármislenyt egy erős ellenféllel szemben, és amíg tudták tartották magukat 75 percig. Dolgozunk tovább közös erővel összefogva, remélhetőleg már két jó játékossal bővülve a következő mérkőzésre.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. apranax szerint:

    Büszkék vagyunk Rátok!!!
    Méltó ellenfelek voltatok! Erősek, és kitartóak vagytok. Ebből a helyzetből is fel tudtok állni!! Semmi nincs veszve!
    A pontokat a Paks vitte, de az igazi győztesek TI vagytok!!!!!!

    Hajrá Fiúk!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!