U15 – Vereséget szenvedtünk Siófokon

Siófok “A” – Kozármisleny 3-0 (2-0)

U15-ös NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny: Somogyi – Horváth, Marton (Bódis), Rácz, Loch – Berdó, Keresztes (Kovács), Ghersin (Berkovics) – Tamás (Peti), Mink (Mink), Mim

Vezetőedző: Rákóczy Gábor

Rákóczy Gábor: Érdekes meccs volt. Jól kezdtük a találkozót, voltak lehetőségeink, a hazaiak csak előre ívelt labdákkal tudtak átjönni a térfélen. Aztán egy szögletet követően gólt kaptunk. A mérkőzés annyiból változott, hogy a siófokiak már többször átrúgták a felezővonalat. Mi játszottunk, középpályán gyorsan léptünk fel, jól építettük a támadásainkat. Aztán egy felívelés utáni lepattanónál a hazaiak támadójával szemben szabálytalankodtunk. A szabadrúgásból ismét gólt ért el a Siófok.
Egész meccsre ez volt a jellemző, még 11-esből sem tudtunk gólt lőni. A hazaiaknál a kapus és a két támadó játszott jól. Jellemző a mérkőzésre, hogy kapusunk a gólokon kívül nem volt játékban. Nem tudom bántani a csapatot, mert mentek előre, csinálták a dolgukat, fociztak. Sajnos az eredmény így csalóka, de ebben a korosztályban nem az a legfontosabb, hanem a játék!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!