U15 NB I – Nagyszerű győzelem a Szekszárd ellen

Kozármisleny – Szekszárd 2-0 (0-0)

U15-ös NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Molnár Á.

Kozármisleny: Csobán – Rácz (Hilcz), Auth, Miklós, Konyhás – Horváth G.(Keresztes) – Heidecker (Vadász), Hleba, Szabó D., Kaszás (Horváth D.) – Oberlander (Mink)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Szabó D., Auth Á.

Jók: Auth, Oberlander, Szabó D., Rácz, Konyhás.

Az első félidőben kiegyenlített erők küzdelme zajlott a pályán, ha a kapuk nem is forogtak veszélyben, de élvezetes jó iramú volt a játék. Nagy gólszerzési lehetőség csak csapatunk előtt adódott, amely ekkor még kimaradt. A második félidőben több szemre tetszetős akciót is vezetett csapatunk, de sikerült kihagyni a kihagyhatatlant is. Ebben a játékrészben a Kozármisleny egyértelműen a Szekszárd fölé nőtt, még ha ez egy ideig gólokban nem is mutatkozott meg. A vendég gárdából második sárga lappal kiállították Simont, amely után még inkább fokozódott a nyomás a Szekszárd kapujára. Szabó D. révén szereztünk vezetést, amelyet Auth Á. egy távoli szabadrúgásgóllal növelt. Úgy tűnt megnyugodhat a csapat, de a Szekszárd kis híján a második mislenyi gól után betalált, az üres kapu mellé lőttek. Tegyük hozzá igazán ez az egy komoly gólhelyzete volt a vendégeknek.

Az egész csapat dicséretet érdemel, de talán külön említést kell tenni Rácz Benedekről, aki ’99-es születésű labdarúgó élete első U15-ös meccsén lépett pályára kezdőként a 2 évvel idősebbek között és kiváló teljesítményt nyújtott!

Pókos Csaba: A mérkőzésen az történt amire előzetesen számítottam, két azonos képességű csapat játszott egy viszonylag jó mérkőzést. Az első félidőben teljesen kiegyenlítődtek az erőviszonyok, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, amikkel nem tudod élni egyik csapat sem. Ebben a játékrészben rengeteget hibáztunk, folyamatos játék nem igazán alakult ki. A második játékrészben támadólag léptünk fel, és egy jogos kiállításnak köszönhetően emberelőnybe kerültünk. Egy szép támadás végén sikerült megszerezni a vezetést, melyet egy hatalmas szabadrúgás góllal sikerült megduplázni. Gratulálok a csapatnak, remélem Pápáról is sikerül elhozni a három pontot!

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. Csobán Róbert szerint:

    Gratulálok a csapatnak!

    Azt a második gólt érdemes megnézni ( Szép volt Ádi! )
    De azért a Dominik gólja is dicséretet érdemel!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!