U15 NB I – Hazai pályás döntetlen a Paks ellen

Kozármisleny-Paks 4-4 (2-2)

U15-ös NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Harmat L.

Kozármisleny: Csobán – Rácz, Auth, Miklós, Konyhás – Horváth G. (Mink) – Szabó D., Hleba, Oberlander, Kaszás (Hilcz) – Spán (Vadász)

Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerzők: Auth 2, Oberlander, Szabó D.

Jók: Auth, Rácz, Szabó D., Oberlander, Horváth G.

Rosszul indult a találkozó, hiszen még nem telt el 5 perc de már 2-0-ra az ellenfél vezetett.

Ekkor attól lehetett tartani, hogy az őszi 6-1-es paksi vereséghez hasonlóan ismét kiadós “pofonba” szaladnak bele Oberlanderék, de ezúttal nem így történt.

Óriási tartásról és küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot a csapat, hiszen a félidő végére egalizált (Oberlander és Szabó D. volt eredményes), majd a 2. játékrészben két újabb találattal már 4-2-re vezettek a mislenyi srácok.

Nagyon akart mindenki, és a rengeteg befektetett energiának meg is lett az eredménye.

2-2-nél Auth Ádám ismét hatalmas gólt szerzett szabadrúgásból, majd Hleba beadása után a csapatkapitány fejjel volt eredményes és máris 4-2-re vezettünk.

Sajnos ekkor egy kis figyelmetlenség történt és nem volt idő a 2 gólos vezetést “megnyugtatni” mert egyből szépített a Paks.

Talán a rengeteg munka, amit a 0-2-ről történő fordításhoz kellett a végére kicsit kiütközött, hiszen az utolsó 10 percben a saját térfelünkön pattogott a labda, és védekezésre rendezkedett be a csapat.

A paksiak időnként “jutalom” szabadrúgásokhoz jutott a 16-osunk környékén, amelyek veszélyt jelentettek.

Úgy tűnt, hogy sikerül megszerezni a 3 pontot amikor a rendes játékidő vége előtt 20 másodperccel egy felívelt labdából egyenlített a Paks.

A mérkőzésnek rengeteg pozitívuma volt, ezeket érdemes lesz átmenteni a hétvégi PVSK elleni idegenbeli összecsapásra.

Pókos Csaba: Borzalmasan indult a Paks elleni derbi, már a 20. másodpercben gólt kaptunk, sőt a negyedik percben már 0-2 volt. Mindkét kapott találatnál nálunk volt a labda, de érthetetlen okok miatt (kapkodás, idegeskedés, dekoncentráltság) óriásiakat hibáztunk. Két kapott gól után még kellett egy kis idő, hogy felálljunk a padlóról, de sikerült szép lassan rendezni a sorainkat és két remek találattal sikerült a félidőt döntetlenre hozni. A második félidő első fele a miénk volt, ekkor mezőnyfölényben voltunk és két újabb góllal már mi mentünk kettővel.
A negyedik találatunk után a középkezdésből sikerült szépíteni a vendég csapatnak, mi még a saját gólunknak örültünk. Az utolsó negyed órában a vendég csapat átvette az irányítást, és a lefújás előtt fél perccel begyötörték az egyenlítést jelentő találatot. Ez már a negyedik olyan mérkőzésünk;ahol az utolsó percekben veszítünk pontot illetve pontokat. Ahogy 0-2-ről fel tudott állni a csapat, már nem először az mindenképpen pozitívum. Gratulálok urak!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!