U15 – Győzni tudtunk Szentlőrincen

Szentlőrinc – Kozármisleny 3-4 (2-3)

U15-ös NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Szentlőrinc


Kozármisleny: Somogyi (Kovács B.) – Berkovics (Peti), Somodi (Kovács P.), Keresztes, Loch – Berdó, Mim, Pókos (Rózsa) – Horváth, Somogyvári (Ghersin), Tamás

Vezetőedző: Rákóczy Gábor

Gólszerzők: Pókos, Mim, Tamás Zs 2

Rákóczy Gábor: Az eredmény nem tükrözi a játék képét. Nem kezdtünk jól, kétszer is vezetést szereztek a hazaiak. A 2. kapott gól észhez térített minket és még az első félidő vége előtt fordítani tudtunk.
A második játékrész úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Két perc alatt 3 hatalmas helyzet maradt ki, majd a hazaiak rendezték soraikat. További kihagyhatatlan gólszerzési lehetőségekkel folytattuk a játékot, de csak nehezen szereztük meg a 4. gólt. Ma szembesültem vele, hogy mennyi feszültség van a 13 éves játékosokban egy mérkőzés alatt, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők szeretnék. Mindenképpen pozitívum ez, mert az akarattól lesznek görcsösek, és meg kell tanulni az ilyen mérkőzés helyzeteket kezelni.
Több jó teljesítmény volt a mai napon, ahol csak a második félidőben hagytunk ki 7 ajtó – ablak helyzetet. Csupán 20 percig nem játszottuk azt, amit tudunk és ezért még 60 percet kellett komolyan küzdenünk. De a mai nap így volt kerek, ez többet ér, mintha 10 gól van közte. Végig éles helyzetben kellett ma játszanunk!

Hajrá Kozármisleny!

4 hozzászólás

 1. Rózsa Sándor szerint:

  A cserenévsor nem teljes. 🙂 A csapatnak gratulálok ismét a győzelemhez!

 2. Rózsa Sándor szerint:

  Köszönöm a javítást! 🙂

 3. vidéki szerint:

  Gratulálok!

 4. Nagy Zsolt szerint:

  Azóta lépett-e pályára ez a korosztály?
  Ha igen. Milyen eredményeket ért el?

Szólj hozzá a bejegyzéshez!