U15 – Győzelem Kaposváron

Kaposvár U14 – Kozármisleny U15  1-2 (1-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny: Freindlich – Bódis(Ghersin), Keresztes (Berkovics), Somodi (Doboviczki) – Rácz, Marton, Berdó – Peti, Pókos (Rózsa), Tamás

Vezetőedző: Rákóczy Gábor

Gólszerzők: Horváth, Tamás Zs.

Rákóczy Gábor: Az első félidőben nem sok pozitívum volt. Csupán annyi, hogy 20 percig folyamatos labdaszerzésünk volt a támadó harmadban. Az ívószünet után visszahúzódtunk a középpályára, de ott már nem volt sikeres a labdaszerzésünk. A hazaiaknak ugyan nem voltak jelentősebb támadásai, mégis ők szereztek vezetést, egyéni hiba után.
A második félidőben ismét jól védekeztünk előre, sok labdát szereztünk, de nehezen sikerült az egyenlítés. Folyamatos nyomás alatt tartottuk a kaposváriak védelmét, így több helyzetünkből sikerült még egyet értékesíteni. Sajnos a játék ritmusa messze elmaradt a hétvégi meccshez képest. Kevés volt a jó teljesítmény, sok hibával építettük fel a támadásainkat, és sok gólhelyzetet hagytunk ki. Ha játékban előre akarunk lépni, akkor sokkal hatékonyabban kell megoldanunk a támadások befejezését. A második félidőben dicséretes volt a győzni akarás!

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!